Outlet

    Elica - ö-huva menhir h soft ix/a - visningsförsäljning

    PRODUKTKOD: MENHIR H SOFT IX/A

    7 315,00 kr
    Inkl. moms

    UTSTÄLLNING UTSTÄLLNING Menhir Soft Island Hood, 44 cm bred, är tillverkad av rostfritt stål och är elektroniskt styrd. Den har 4 x 20 W halogenbelysning. Den renar luften från ångor och obehagliga lukter med en maximal kapacitet på 560 m3/h. Denna modell kan fungera i extraktions- eller absorptionsläge.

    OUTLET

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Elica - ö-huva Menhir H Soft IX/A - visningsförsäljning

    Färg: Rostfritt stål

    Med sin eleganta och moderna design i rostfritt stål passar Elica Menhir H Soft IX/A perfekt in i det moderna köket. Den rostfria ytan ger en snygg och stilren look som är enkel att matcha med övrig inredning.

    Bredd: 45.0 cm

    Med en bredd på 45.0 cm är denna ö-huva lämplig för mindre kök där utrymmet är begränsat. Trots sin kompakta design levererar den ändå en imponerande prestanda och effektiv luftfiltrering.

    Djup: 31.0 cm

    Med ett djup på 31.0 cm tar denna ö-huva inte upp mycket plats i köket. Den är utformad för att vara diskret men ändå effektiv när det gäller att avlägsna matos och oönskade lukt.

    Breddstandard: 45cm

    Elica Menhir H Soft IX/A är utformad i en breddstandard på 45cm, vilket gör det enkelt att montera den i de flesta kök. Den är kompatibel med de flesta standardmått för köksfläktar och kan enkelt integreras i ditt befintliga kök.

    Höjd (min): 112.0 cm

    Med en minsta höjd på 112.0 cm kan Elica Menhir H Soft IX/A enkelt justeras för att passa din bästa arbetsställning i köket. Det gör det bekvämt att använda och rengöra utan att behöva böja sig över för mycket.

    Märke: EICO

    Elico är ett pålitligt och välkänt märke inom köksfläktar och luftfiltreringssystem. Med deras erfarenhet och expertis kan du vara säker på att du får en högkvalitativ och pålitlig produkt som levererar exceptionell prestanda.

    Modellnamn: EICO Menhir RM 45cm, Rostfritt stål

    Modellen Menhir RM 45cm i rostfritt stål kombinerar stil och funktionalitet på ett utmärkt sätt. Med sin slående design och kraftfulla luftfiltreringssystem blir den ett praktiskt och estetiskt tilltalande tillskott till ditt kök.

    Produkttyp: Frihängande köksfläkt

    Elica Menhir H Soft IX/A är en praktisk och enkel att installera frihängande köksfläkt. Den kan monteras över en köksö eller över en matlagningsyta för att fånga upp matos, ånga och oönskade lukter. Med sin frihängande design behöver du inte oroa dig för att köksfläkten tar upp värdefull plats på köksbänken.

    Egenskaper: Belysning, Tvättbart filter

    Den Elica Menhir H Soft IX/A levereras med en inbyggd belysning som ger starkt och klart ljus över matlagningsytan, vilket underlättar matlagningen. Dessutom har den ett tvättbart filter, vilket gör underhåll och rengöring enkelt och bekvämt.

    Kapacitet m3/h: 700

    Med en imponerande kapacitet på 700 m3/h kan Elica Menhir H Soft IX/A snabbt och effektivt ta bort matos och oönskade lukter från ditt kök. Detta gör det till en idealisk lösning för både små och medelstora kök.

    Hastighet: 3

    Elica Menhir H Soft IX/A erbjuder tre olika hastighetsinställningar, vilket gör det möjligt att anpassa fläkthastigheten efter dina behov. Du kan välja mellan låg, medel och hög hastighet beroende på intensiteten av matoset eller lukten som behöver tas bort.

    Produkt
    Produkttyp
    Frihängande köksfläkt
    Modellnamn
    EICO Menhir RM 45cm, Rostfritt stål
    Märke
    EICO
    Mått
    Höjd (min)
    112.0 cm
    Djup
    31.0 cm
    Breddstandard
    45cm
    Bredd
    45.0 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Egenskaper
    Belysning, Tvättbart filter
    Hastighet
    3
    Kapacitet m3/h
    700

    16 Produkter från samma kategori: