Köksblandare

    Blanco - köksblandare - panera-s borstat stål - visningsförsäljning

    PRODUKTKOD: 521547

    11 975,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Funktioner: Handdusch, Utdragbar pip
    • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri
    • Diskmaskinsavstängning: Nej
    • Grepp: Engreppsblandare

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning: Blanco - köksblandare - panera-s borstat stål - visningsförsäljning

    Blanco köksblandare, modell Panera-S, är den perfekta blandaren för ditt kök. Med sin moderna design i borstat stål kommer den att ge en elegant touch till din köksinredning. Detta exakta exemplar är en visningsförsäljning och säljs därför till ett förmånligt pris.

    Funktioner:Handdusch

    En av huvudfunktionerna i denna köksblandare är dess handdusch. Den utmärker sig genom sin flexibilitet och praktiska användning. Handduschen gör det enkelt att skölja av grönsaker, diska stora kärl eller fylla på hinkar med vatten.

    Utdragbar pip

    En annan funktion som utmärker Panera-S är dess utdragbara pip. Detta gör det möjligt att enkelt fylla på höga kärl, krukor eller hinkar utan att behöva bära dem fram och tillbaka. Pipen kan enkelt dras ut för att nå önskat område och sedan tryckas tillbaka när den inte längre behövs.

    Tillgängliga färger

    Denna köksblandare finns tillgänglig i tre olika färger: krom, blank och rostfri. Detta gör det möjligt för dig att välja den färg som passar bäst med din köksinredning och ger en enhetlig och stilren look.

    Diskmaskinsavstängning

    Observera att denna köksblandare inte har en diskmaskinsavstängning. Om du behöver stänga av vattenflödet till diskmaskinen måste du göra det vid vattenanslutningen.

    Grepp

    Panera-S köksblandare är utrustad med en engreppsblandare. Detta innebär att värme och vattenflöde kan regleras enkelt med ett enda handgrepp, vilket gör den mycket praktisk och enkel att använda.

    Oavsett om du behöver en handdusch eller en utdragbar pip, är Blanco köksblandare Panera-S ett utmärkt val för ditt kök. Med sin moderna design och flera praktiska funktioner kommer den att bli en perfekt komplettering till din köksinredning. Missa inte chansen att köpa detta visningsexemplar till ett förmånligt pris!

    Specifikationer
    Tillgängliga färger
    Krom/Blank/Rostfri
    Grepp
    Engreppsblandare
    Funktioner
    Handdusch, Utdragbar pip
    Diskmaskinsavstängning
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: