Övriga produkter

    Vägglampa TORO BLACK / CHROME 1xE27

    PRODUKTKOD: MLP7466

    666,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TORO-kollektionen - elegant belysning

    Lampserien TORO - signerad av det polska märket MiLAGRO - kommer att glädja dig med sin omsorg om detaljer. Denna enkla, men samtidigt mycket uttrycksfulla modell av lampor kommer att passa perfekt in i interiörer arrangerade i en modern stil. Kombinationen av silverfärgade sfärer med svarta hängare och rosetter kommer att ge varje rum en touch av klass och futurism.

    Lampor från TORO-serien kommer att se bra ut i kombination med klassiska färger: svart, vitt eller grått. Men om du vill införa lite färg i din inredning är det värt att satsa på dämpade nyanser - rödbrun, flaskgrön eller till och med marinblått.

    TORO-armaturer är flera belysningselement som harmonierar perfekt med varandra. När du bestämmer dig för den här modellen kan du välja mellan en enda hängande lampa eller en som är utrustad med tre ljuskällor. En vägglampa, en mycket subtil extra ljuskälla, blir det perfekta komplementet till var och en av dem. Ett sådant val av enskilda element ger många arrangemangsmöjligheter, och deras antal kan anpassas till rummets dimensioner och individuella behov.



    TORO-linjen - detaljer som du kommer att bli förälskad i

    Designerna har sett till att lamporna från TORO-linjen har en hög kvalitet på tillverkningen. Detta garanterar att lamporna kommer att tjäna sitt syfte - och fortfarande se bra ut - i många år framöver. Du kommer att bli förtjust i varje detalj. Metall och glas av hög kvalitet har använts vid tillverkningen. Lamporna har plats för en ljuskälla - E27.

    TORO-kollektionen omfattar följande modeller:
    - Vägglampa i svart färg MLP7466
    - Pendellampa i svart färg med två ljuskällor MLP7467
    - Pendellampa i svart färg med tre ljuskällor MLP7468.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: