Övriga produkter

    Kinkiet DUNA 60cm 13,8W

    PRODUKTKOD: ML6007

    878,40 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    DUNA-lampa - en perfekt lösning för varje badrum

    DUNA-vägglampan är en av många förslag från MiLAGRO-märket som är avsedda för badrumsinredning. Den här modellen kännetecknas av en extremt ren och minimalistisk form - utan onödiga detaljer och ornament. Tack vare detta är vägglampan idealisk för alla arrangemang och passar perfekt in i klimatet i både klassiska och moderna utrymmen.

    Vägglampan DUNA är en perfekt kombination av ekonomisk design och maximal funktionalitet. Formen av ett klassiskt rör, som är färdigställt med silverplattor och placerat på en förlängningsarm i krom gör den här modellen idealisk för installation precis ovanför badrumsspegeln och tvättstället. Dessutom är den 60 centimeter långa minimalistiska lampan - samtidigt som den ger en utmärkt ljusstyrka i rummet - nästan osynlig mot väggen och den övriga inredningen, så den stör inte rummets harmoni. Den kan därför installeras lika framgångsrikt över speglar med rikt dekorerade ramar, enkla armaturer i loftstil samt helt ramlösa speglar.

    DUNA-vägglampan - en lampa för speciella uppgifter

    DUNA-lampan för badrum har skyddsnivå IP 44, vilket innebär att den inte hotas av fukt eller stänkvatten. De material av högsta kvalitet som används vid tillverkningen av vägglampan är i sin tur en garanti för tillförlitlighet och hållbarhet för hela strukturen. Lampan är fabriksmonterad med en 13,8 W LED-lampa som ger ljus med ett flöde på 966 lm och en neutral färg på 4000 K.

    DUNA-kollektionen som är avsedd för badrum omfattar:
    - 60 cm lång LED-vägglampa ML6007.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: