Övriga produkter

    Taklampa IRIS Vit/Guld 6x mini GU10

    PRODUKTKOD: MLP7274

    1 665,60 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    IRIS lampkollektion - belysning i modern stil

    Den nya IRIS-kollektionen från det polska märket MiLAGRO är ett förslag som är 100 % i linje med de senaste designtrenderna. Dess enkla, moderna form i kombination med de alltid trendiga färgerna vit-guld och svart-guld gör den till en perfekt lösning för både heminredning och kommersiella utrymmen. Kollektionen omfattar tre modeller - vägglampa och taklampor med tre och sex ljuspunkter, som tillsammans kan skapa ett sammanhängande och ytterst elegant belysningssystem i ett rum.

    Lampor från IRIS-kollektionen är små, subtila armaturer, som liknar spotlights, placerade på långa och smala armar. Tack vare detta imponerar de med sin lätthet och överväldigar inte inredningen utan utgör dess verkliga dekoration. Taklampor med tre eller sex ljuspunkter är idealiska som central belysningskälla i ett stort vardagsrum eller lekrum, medan vägglampor är idealiska för att belysa alla typer av nischer. De kan också vara ett originellt alternativ till klassiska sänglampor, som vanligtvis placeras nära sängen. När det gäller stilen är IRIS-lampor det bästa valet för rum som arrangeras i en modern atmosfär, även om de också kommer att finna sin plats i mer eklektiska utrymmen och interiörer som arrangeras i en modern New York-stil.

    I IRIS-lampor - enorm kraft innesluten i små armaturer

    Alla lampor från IRIS-kollektionen döljer, även om de vid första anblicken verkar enkla och oansenliga, en enorm potential för arrangemang. De imponerar också med sin utförande kvalitet, hållbarhet och motståndskraft mot skador, eftersom de är tillverkade av mycket stark metall. En ytterligare fördel med lamporna är användningen av LED-lampor av typen mini GU10, som garanterar en optimal ljusstyrka i rummet under mycket lång tid.


    I IRIS-familjen ingår följande modeller:
    - Svartgul vägglampa MLP7269
    - Svartgul taklampa, trippel MLP7270
    - Svartgul taklampa, sexelement MLP7271
    - Vitgul vägglampa MLP7272
    - Vitgul taklampa, trippel MLP7273
    - Vitgul taklampa, sexelement MLP7274.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: