Övriga produkter

    PRINCESS hängande lampa 1xE27

    PRODUKTKOD: MLP4306

    648,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    PRINCESS-lampan - en flickdröm som går i uppfyllelse

    Kollektionen PRINCESS från det polska märket MiLAGRO är en hyllning till små prinsessor och ett idealiskt förslag till rummet för varje flerårig flicka. Den klassiska lampan med en cylinderformad lampskärm, 30 cm i diameter, glädjer ögat med bilden av sagofigurer i vackra, färgglada balklänningar och med bländande diadem på huvudet.

    Varje liten flicka drömmer om ett sagorum, där hon ska kunna låtsas vara en prinsessa och leka i sitt eget palats. Lampan PRINCESS är ett förslag som passar perfekt in i denna typ av inredning och som hjälper till att stimulera barnens fantasi. Den här modellen passar fantastiskt bra ihop med väggar i rosa, lila eller gult, liksom med prydnadsmöbler, en säng med baldakin och fina gardiner. Den kan med framgång användas som huvudljuskälla i ett rum, samt som extra belysning av en lekhörna eller en barnbokhylla.

    Kollektionen PRINCESS - funktionalitet i en vacker miljö

    Taklampan PRINCESS från MiLAGRO mäter 30x20 centimeter och dess höjd kan justeras från 30 till 90 centimeter. På så sätt kan belysningen enkelt anpassas till rummets kubikvolym och förse det med optimal ljusstyrka i alla lägen. Den här modellen är tillverkad av metall och PVC, och den är anpassad för ljuskällor av typen 60W E27.

    Kollektionen PRINCESS, avsedd för barnrum, innehåller:
    - Taklampa med lampskärm med en diameter på 30 cm MLP4306.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: