Övriga produkter

    Kinkiet NORMAN WHITE 1xE27

    PRODUKTKOD: MLP6259

    668,40 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    NORMAN-lampor - belysning för industriella interiörer

    NORMAN-lampor är ett attraktivt sortiment av belysning i industriell stil. Serien från det polska märket MiLAGRO består av sex olika lampor: en vägglampa i svart eller vitt, en hängande lampa med en ljuskälla i vitt eller svart och en hängande lampa med tre ljuskällor. Även i samma färgskala. Ett karakteristiskt drag för dessa modeller är trådskärmen i geometrisk form. Med den här typen av lampskärm ser dekorativa lampor extremt snygga ut, vilket säkert kommer att ge charm åt den här modellen, liksom åt hela interiören.

    Den här serien av lampor kommer att se särskilt bra ut i interiörer som underhålls i en industriell stil. De kommer att komplettera utrymmen som domineras av grafit, grått, dekorativ gips eller naturligt trä mycket bra.

    Lamporna är på grund av sina dimensioner mycket lätta att arrangera. Vägglampans bredd är 180 mm, dess höjd är 220 mm och dess djup är 230 mm. Bredden på pendellampan å andra sidan varierar från 180 mm till 600 mm beroende på modell. Djupet är 180 mm och höjden är justerbar, från 500 till 900 mm. Detta gör att vi kan anpassa den till våra egna behov.



    Lampserien NORMAN - polsk kvalitet från Eko-Light

    Lampserien NORMAN handlar inte bara om imponerande design. Det handlar också om högkvalitativt utförande och säkerhet. Varje lampa som finns i denna kollektion har beskrivits med skyddsnivån IP20. Det innebär att lamporna är skyddade mot de skadliga effekterna av olika typer av fint damm. Dessutom har högkvalitativ metall använts för den här modellen - ett material som är reptåligt och nötningsbeständigt.

    Lampor som omfattas av den 2-åriga garantiperioden fungerar vid en spänning som motsvarar 230V. Och i sin tur är frekvensen på strömförsörjningen lika med 50 Hz.

    Lampkollektionen NORMAN - tillverkad av det polska varumärket Eko-Light - består av följande modeller:

    - vägglampa i vit färg, med en ljuskälla MLP6259
    - vägglampa i svart färg, med en ljuskälla MLP6262
    - hängande lampa i vit färg, med en ljuskälla MLP6260
    - hängande lampa i svart färg, med en ljuskälla MLP6263
    - hängande lampa i vit färg, med tre ljuskällor MLP6261
    - hängande lampa i svart färg, med tre ljuskällor MLP6264.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: