Övriga produkter

    Żyrandol DELFINKA FINKA MiniMini 3xE14

    PRODUKTKOD: MLP6811

    1 368,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    MiniMini-kollektionen - barnens drömmar uppfylls
    En exceptionell kollektion av MiniMini-lampor är ett förslag som skapats med de yngsta i åtanke som en del av samarbetet mellan MiLAGRO och TV-stationen CANAL+. Linjen omfattar hängande lampor och vägglampor med bilden av sagofigurer som avgudas av barn: MiniMini fisken, bläckfisken Lola och delfinen Fink. Lamporna finns i tre stilar och deras färg harmonierar med det djur som är huvudpersonen i den valda modellen. Den vänliga fisken är i babyblått, den lekfulla delfinen i mintgrönt och den hjälpsamma bläckfisken ler och vinkar till barnen från en godisrosa lampa.
    MiniMini Collections charmiga lampor är den perfekta lösningen för ett barnrum, eftersom de passar perfekt till de yngsta barnens smak samtidigt som de uppfyller föräldrarnas högsta krav på funktionalitet och kvalitet. Den tidlösa designen, som kombinerar klassiska cylindriska lampskärmar och pastellfärger, innebär att lamporna lätt kan matchas till inredningar i olika stilar. Den viktigaste tillgången för modellerna i MiniMini-kollektionen är dock utan tvekan de karaktärer som barnen känner till från MiniMini+-tv. Alla barn som har följt MiniMini-fiskens och dess vänners äventyr med spänd andedräkt och som har lärt sig nya saker tillsammans med dem kommer att bli glada över de färgglada lamporna med deras bild. I vägglamporna finns varje havsdjur för sig självt, medan hänglamporna har alla figurer, men en av dem spelar huvudrollen och är placerad i mitten av kompositionen.
    Lampor från MiniMini-kollektionen - polska produkter av högsta kvalitet
    De enda och unika lamporna från MiniMini-kollektionen är licensierade och 100 % originalprodukter. Alla modeller tillverkas i Polen enligt de högsta kvalitetsstandarderna, och de material som används i produktionen är hållbara, motståndskraftiga och skadetåliga. När det gäller hängande lampor är en ytterligare fördel möjligheten att justera deras höjd från 50 till 100 cm, tack vare vilket belysningen kan anpassas till barnets behov samt rummets dimensioner.

    Den unika kollektionen MiniMini-lampor omfattar:
    ●● Pendellampa med MiniMini-fisk (blå färg) MLP6800
    ●●● Pendellampa med bläckfisken Lola (rosa färg) MLP6801
    ●● Pendellampa med delfinen Fink (mintfärg). MLP6802
    ● Vägglampa med MiniMini Fish (blå färg) MLP6803
    ● Vägglampa med Lola Octopus (rosa färg) MLP6804
    ● Vägglampa med Fink Dolphin (mintfärg) MLP6805
    ● Vägglampa Vägglampa med MiniMini Fish (blå färg) MLP6806 lång arm
    ●● Vägglampa med Lola Octopus (rosa färg) MLP6807 lång arm
    ● Vägglampa med Fink Dolphin (mintfärg) MLP6808 lång arm
    ●● Ljuskrona med MiniMini Fish (blå färg) MLP6809
    ● Ljuskrona med Lola the Octopus (rosa färg) MLP6810
    ● Ljuskrona med Fink the Dolphin (mintfärg) MLP6811
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: