Övriga produkter

    3D 5W LED HÄNGANDE LAMPA

    PRODUKTKOD: ML201

    974,40 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    "Originell hängande taklampa från 3D-kollektionen. Den har en justerbar höjd på upp till 100 cm. Denna praktiska och lättanvända lösning gör att lampan kan anpassas till rum med olika höjder. Produkten är utrustad med en enda utbytbar ljuskälla med en 5 W LED-modul. Användningen av LED-teknik minskar energikostnaderna utan att påverka ljuskällans kvalitet. Förutom lampan innehåller satsen de nödvändiga komponenterna för dess installation. Strömförsörjningsvärdet sträcker sig från 220 V till 240 V.

    Lampans design kommer att tilltala älskare av både modern och klassisk elegans. Lampskärmens traditionella form har fått en modern finish med en unik tredimensionell effekt som betonas av linjer som är utformade för att accentuera 3D-effekten. Lampan ser bra ut individuellt, men kan också vara ett komplement till ett sammanhängande arrangemang som inkluderar andra lampor från 3D-kollektionen.

    Hertillverkaren ger en 2-årig garanti för lampan, inom ramen för vilken han tillhandahåller gratis garantiservice. Efter att denna period har löpt ut kan man få service av ett specialiserat företag."
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: