Övriga produkter

    Plafon ASTRO WHITE 24W LED

    PRODUKTKOD: ML6355

    2 172,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Astro-lampor - en elegant kollektion för den kräsne
    Astro-lampkollektionen, designad av det polska märket MiLAGRO, är ett förslag för alla som letar efter elegant belysning i minimalistisk design för sitt hem. Denna produktfamilj omfattar en hängande lampa och en taklampa, och var och en av dem finns i två färgvarianter: svart och vit. Det mest utmärkande draget för alla Astro-lampmodeller är de eleganta fyrkantiga skärmarna med avrundade hörn och en utskärning i mitten. När det gäller överhängen är skärmarna upphängda från en rund rosett och subtila metallkablar, som kan justeras från 40 till 100 centimeter, vilket gör att lampans höjd kan anpassas efter dina behov.
    Lamporna från Astro-kollektionen passar bäst i rum med en modern och minimalistisk stil, men det finns inget som hindrar att de också kan installeras i mer klassiska arrangemang. På grund av lampskärmarnas distinkta form och deras avsevärda storlek (50x50 cm) bör lamporna användas som den huvudsakliga och centrala belysningspunkten i inredningen, eller placeras över matbordet eller soffan i vardagsrummet. Var och en av de moderna Astro-modellerna kommer garanterat att bli ett viktigt dekorativt element i inredningen och smälter perfekt in med enfärgade väggar och minimalistiska möbler. Fans av mer eklektiska utrymmen kan å andra sidan kontrastera lampornas enkla form med en djärvare bakgrund i form av flerfärgade eller mönstrade tapeter.
    Astro-serien - design och funktionalitet i ett
    Eleganta, fyrkantiga lampor från Astro-kollektionen passar perfekt in i smaken hos älskare av lösningar och kombinerar utmärkt design med högsta hållbarhet och funktionalitet. Produkterna i den här serien är tillverkade uteslutande av material av högsta kvalitet: metall och akryl i vitt och svart. I alla modeller är ljuskällan en utbytbar LED-modul med en effekt på 24 W, ett ljusflöde på 1680 lm och en färg på 4000 K.
    Den extremt eleganta kollektionen av Astro-lampor omfattar följande artiklar:
    ● LED-pendellampa på rund rosett, vit färg ML569
    ● LED-pendellampa på rund rosett, svart färg ML570
    ● LED-taklampa, vit färg ML6355
    ● LED-taklampa, svart färg ML6356.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: