Övriga produkter

    Plafond SIENA 72W LED Ø550 mm

    PRODUKTKOD: ML263

    1 255,20 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    SIENA 263-plafonden är 55 cm bred och 4 cm hög - räknat från taket. Med den här lampan är det möjligt att justera ljusets färg med hjälp av fjärrkontrollen som ingår i setet. Färgtemperaturen varierar från 3000 K (mycket varmt ljus) till 6000 K (kallt ljus). Ljusstyrkan är 4320 lumen med dimbarhet. Den är tillverkad av säkerhetsplast med kromad finish. Denna modell har en ljuskälla och en utbytbar LED-modul. Lampans totala effekt är 72 W, vilket motsvarar 470 W i en glödlampa. Den nominella spänningen når 230 V. Produkten är tillverkad av säker och hållbar plast med kromfinish.



    Modellen SIENA 263 från den polska tillverkaren MiLAGRO är en idealisk lösning för belysning av hemmets interiörer. Den universella färgsättningen (sandvit med metallisk kant) och den enkla designen (skivformat hölje) gör det möjligt att integrera taket i praktiskt taget alla rum.



    Produkten levereras med en tvåårig tillverkargaranti. I paketet ingår en bruksanvisning, fjärrkontroll och andra komponenter som behövs för installationen.

    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: