Övriga produkter

    SASH hängande lampa 3x8W LED WHITE

    PRODUKTKOD: ML340

    1 573,20 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    "Den hängande taklampan från Sash-kollektionen har 3 fast installerade ljuspunkter. Dess stora fördel är att ljuselementens position kan justeras upp till 100 cm, så att lampan kan anpassas till både höga och låga interiörer. Listan över fördelar avrundas av den iögonfallande 4000 K-färgen, som gör ögonen mindre trötta och ger en behaglig atmosfär i alla interiörer. Den lilla men effektiva effekten på 24 W, som motsvarar 122 W i en traditionell glödlampa, översätts till ett ljusflöde på 1680 lm. Strömförsörjningsvärdet sträcker sig från 220 V till 240 V.

    Originell och modern design i kombination med klassiskt vitt ger en universallösning för nästan alla inredningar. Lampan blir ett slående komplement till ett elegant kök, matsal eller vardagsrum. Den kan matchas med andra lampor från Sash-kollektionen för att skapa ett sammanhängande arrangemang

    Hertillverkaren ger en 2-årig garanti för lampan, inom ramen för vilken han tillhandahåller garantiservice utan kostnad. Efter denna period är en specialiserad företagstjänst tillgänglig."
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: