Övriga produkter

    OHIO WHITE 24W LED hängande lampa

    PRODUKTKOD: ML6357

    2 059,20 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    OHIO-lampor - en fläkt av framtiden

    Serien OHIO med inredningslampor skapades av det polska märket MiLAGRO. OHIO-kollektionen kommer definitivt att tilltala älskare av modern och originell design. Nyckelelementet i designen är en unik rund ringformad lampskärm som lyser upp rummet med ett inbyggt LED-ljus. Hela designen är extremt elegant tack vare de delikata, praktiskt taget osynliga överhängena.

    Ohio-lamporna kännetecknas av sin unika form. I kollektionen finns vitt och svart, dvs. extremt universella, tidlösa färger, som kommer att se bra ut både i ett klassiskt vardagsrum, matsal och även i ett sovrum, samt i en minimalistisk inredning. Serien fungerar bra med dämpade färger såväl som med starka, kontrasterande kombinationer. Fördelen med OHIO-lamporna är att de kommer att se bra ut upphängda individuellt, som en kulminationspunkt för att slutföra inredningen. En sådan belysning är perfekt, till exempel i ett rum med en stor yta, där det behövs ett bra och samtidigt stämningsfullt ljus.

    OHIO-serien - polsk produktion

    Hängarlamporna i OHIO-serien har tillverkats av extremt hållbara material av metall som är motståndskraftig mot repor och skador, och även av akryl. Båda lamporna är utrustade med en 24 W LED-ljuskälla med en neutral temperatur på 4 000 K. Lampans höjd är justerbar och sträcker sig från 40 till 100 cm, medan lampskärmens diameter är 45 cm och 7 cm tjock. Detta är en mycket stor fördel, eftersom vi enkelt kan justera armaturens avstånd från taket till exempelvis bordet efter våra behov. OHIO-serien från varumärket MiLAGRO omfattas av en 24 månaders tillverkargaranti.

    Serien OHIO består av två exceptionella, unika lampmodeller:

    Svart pendellampa ML6358
    Vit pendellampa ML6357.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: