Övriga produkter

    MERCURIO 36W LED STÅENDE LAMPA

    PRODUKTKOD: ML333

    2 126,40 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    "Den stående golvlampan från Mercurio-kollektionen är utrustad med tre ljuskällor med 36 W utbytbara LED-moduler. Höjden är 157,5 cm och varje ljuselement är 24 cm i diameter. Lampan kännetecknas också av en iögonfallande neutral ljusfärg och ett starkt ljusflöde på 2520 lm. Användningen av LED-teknik minskar energikostnaderna utan att påverka ljuskällans kvalitet. Lampan är tillverkad av högkvalitativa material: metall och akryl.

    Mercurio 333 är en extremt intressant och originell lampa som utmärker sig genom sin minimalistiska form och geometriska former. Lampan kommer att fungera bra i ett modernt vardagsrum eller sovrum, i ett ungdomsrum, på ett kontor eller till och med i en smal korridor. Som en extra ljuskälla kan den vara till hjälp under kvällsläsning och arbete. Mercurio 333 kan också komplettera ett arrangemang där andra lampor från kollektionen har använts.

    Lampan levereras med 24 månaders garanti. Efter utgången av den nämnda perioden har användaren möjlighet att använda sig av företagets specialiserade service."

    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: