Övriga produkter

    SPARTA BLACK / GOLD hängande lampa 3xE14

    PRODUKTKOD: MLP6500

    1 581,60 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Sparta - tidlösa klassiker i en elegant version

    Sparta är en av de senaste serierna från det polska märket MiLAGRO. Den här serien innehåller ett brett utbud av lampor som passar utmärkt för interiörer som är arrangerade i klassisk stil. Den omfattar: hängande lampor, skrivbordslampor och vägglampor (totalt 9 olika modeller) i matt svart färg, med sfäriska lampskärmar av mjölkglas och gyllene detaljer. Denna unika belysning kan kombineras i vilken konfiguration som helst och på så sätt utforma en unik, elegant interiör.

    Lampor från Sparta-serien kan tack vare sin universella form och antalet tillgängliga varianter enkelt anpassas till rum med olika användningsområden. Milky hängande lampor eller vägglampor är perfekta för sovrummet, men de lyser också perfekt upp ett rymligt vardagsrum eller matsal. Justera helt enkelt antalet ljuskällor i enlighet med detta och välj en enkel, tre eller till och med fempunktsljuskrona. En skrivbordslampa med två sfäriska skärmar kommer att se perfekt ut på ett litet bord som placeras bredvid en bekväm fåtölj, medan enstaka vägglampor kommer att se perfekt ut över en öppen spis eller en träkonsol i en korridor. Denna ovanliga kollektion kommer att ge inredningen en unik, raffinerad stil som förknippas med klass och elegans.

    Sparta-serien - lampor från en polsk tillverkare

    Kombinationen av högkvalitativt glas och metall är anpassad till glödlampor med E14-gänga och 40 W watt. Beroende på den specifika modellen kan lampan kräva 1, 2, 3 eller 5 separata ljuskällor (ingår inte). Dessutom omfattas hela lampserien av tillverkarens garanti på 24 månader.
    Hansierad av den polska tillverkaren - varumärket Milagro, den eleganta kollektionen Sparta innehåller följande typer av belysning:
    kinkiet MLP6512,
    taklampa med tre ljuskällor fördelade i tre riktningar MLP6497,
    taklampa med tre ljuskällor arrangerade vertikalt på en arm MLP6496,
    takhängelampa, enkel MLP6495,
    takhängelampa, tredubbel arrangerad i en linje på en remsa MLP6498, MLP6500,
    Trippel hängande taklampa MLP6499,
    Trippel hängande taklampa MLP6499,
    Fem hängande taklampa MLP6501,
    Bordlampa med två ljuskällor MLP6502.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: