Övriga produkter

    Wi-FI A70 12W E27 Smart Tuya CCT+DIM LED-lampa

    PRODUKTKOD: EKSM7510

    391,20 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    LED Smart-lampor - nästa generations belysning
    LED-lamporna i Smart-serien är ett innovativt exempel på smart belysning som gör att du snabbt och enkelt kan styra belysningen i hela ditt hem eller din lägenhet. Lysdioderna i Smart-serien av LED-lampor har programmerats så att belysningen kan styras via en mobilapp installerad på en surfplatta eller smartphone. Hur fungerar det? Med hjälp av en särskild QR-kod eller en Google-sökning hittar du appen "Smart Life" och installerar den på den enhet du väljer. Installationen är mycket snabb och problemfri, så du kan njuta av smart belysning praktiskt taget direkt.

    Den smarta LED-lampan kan användas i praktiskt taget alla rum. Glödlampan med sin praktiska dimfunktion kommer att finna sitt användningsområde oavsett om den står i matsalen, sovrummet, barnens vardagsrum eller vardagsrummet. Med en applikation installerad i en smartphone eller på en surfplatta kan vi styra ljusintensiteten från vilket rum som helst, utan onödiga distraktioner från dagliga aktiviteter.

    LED Smart-lampor från EKO-LIGHT - innovation för ditt hem

    LED-lampor från Smart-serien är LED-lampor med klassiska, sfäriska former. Effekten hos dessa modeller ligger på nivån 8W eller 12W. De använder sig av en gängor av E27-typ. Glödlamporna finns i storlek A60.

    Produkter från Smart-linjen från företaget EKO-LIGHT omfattas av tillverkarens fullständiga garanti.



    Samlingen av dimbara glödlampor från det polska märket EKO-LIGHT omfattar följande modeller:

    - LED Wi-FI A60 8W E27 EKSM7497
    - LED Wi-FI A60 12W E27 EKSM7510.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: