Övriga produkter

    NAOMI SMART Ø380 mm 24W LED taklampa

    PRODUKTKOD: ML6406

    1 058,40 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    NAOMI lampa - elegans i en minimalistisk utgåva

    Kollektionen NAOMI designad av det polska märket MiLAGRO är en synonym för minimalism och subtil elegans. Den runda, vita taklampan med en diameter på 38 cm och svarta kanter passar perfekt in i atmosfären i moderna utrymmen, där monokromatiska färger och tydliga former dominerar.

    Takplafonden NAOMI är ett extremt universellt förslag, som kommer att visa sig användbart både i heminredningar och kommersiella utrymmen. Den enkla formen och de tidlösa färgerna gör att lampan kommer att se bra ut i alla rum: vardagsrum, sovrum och kontor, liksom i rymliga salar och konferensrum. Den bästa idén är att kombinera NAOMI plafond med moderna, enkla möbler av glas, stål och plast, men den runda lampan kommer också att se bra ut i sällskap av trä, betong eller tegel.

    Kollektionen NAOMI - modern design, avancerad teknik

    Taklampan NAOMI från MiLAGRO är en modell som skapats för entusiaster av god design och moderna tekniska lösningar. Taklampan imponerar inte bara med sitt snygga utseende utan även med sin funktionalitet och sina ytterligare möjligheter. Huvudrollen här spelas av fjärrkontrollen, som gör det möjligt att bekvämt och enkelt styra belysningen: ändra ljusets färg och intensitet samt aktivera stjärnhimmelseffekten.
    Den cirkulära taklampan NAOMI är tillverkad av högkvalitativ metall och även plast. Lampan är utrustad med en 24 W LED-ljusmodul som ingår i uppsättningen.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: