Övriga produkter

    Kinkiet LEE CHROME 1xG9

    PRODUKTKOD: ML6383

    568,80 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LEE-lampa - klassisk med en modern touch

    Den lilla LEE-vägglampan, designad av det polska märket MiLAGRO, imponerar med sin klassiska design och tidlösa färger. Dess traditionella form har dock brutits med en modern accent i form av en glänsande, kromad fot, tack vare vilken den också fungerar perfekt i mindre traditionella inredningar.

    Vägglampan LEE är ett erbjudande för alla som uppskattar universella och stilfulla lösningar på samma gång. Den här lilla lampan har en klassisk, konisk lampskärm av mjölkaktigt glas som sitter på en kort, förkromad arm. Lampan fästs på väggen med en rund rosett, även den i krom. Den enkla formen och den dämpade kompositionen av färger gör att den här modellen passar in i atmosfären i rum med olika ändamål och stilar. Vägglampan LEE kan med framgång installeras över nattduksbord eller sängens huvudstöd i ett skandinaviskt sovrum, över en praktisk konsol i en hall och på en vägg i ett vardagsrum i engelsk stil. Det finns heller inget hinder för att hänga den här typen av lampa i ett modernt, minimalistiskt badrum som belysning för spegeln och handfatet.

    LEE - en liten lampa med stora möjligheter

    Lampan LEE döljer, trots att dess storlek bara är 10x20 centimeter, en enorm designpotential och stora möjligheter. Den har tillverkats av material av högsta kvalitet i form av mjölkaktigt glas och metall, vilket gör den tålig, skadetålig och extremt hållbar. Tillverkaren har också sett till att vägglampan har en fuktskyddsklass IP 44, vilket innebär att den inte är rädd för stänk och stänkande vattendroppar. Som ett resultat av detta kan lampan användas säkert även i badrum och andra rum med högre luftfuktighet. Vägglampan är anpassad för en ljuskälla av typen 7W G9 (glödlampa ingår inte).

    Lee-kollektionen innehåller:
    - LEE vägglampa 1xG9, kromfärg ML6383.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: