Övriga produkter

    Lampa Solarna Transformer 15W 4000K

    PRODUKTKOD: EKO2004

    1 293,60 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    En modern LED-solcellslampa tillverkad av mycket högkvalitativa material, utrustad med en rörelse-/mörkessensor och en justerbar solcellspanel. Lampan har ett utbytbart batteri med en mycket lång livslängd på 35 000h, längre än liknande lampor som finns på marknaden. Batteriet som används i lampan ger 8 timmars drift efter bara ca 5 timmars laddning och har en inbyggd strömförsörjning som skyddar mot överladdning och urladdning. TRANSFORMER-lampan har tre driftlägen:
    LÄGE 1. Den tänds automatiskt i skymningen och bibehåller en konstant ljusstyrka på 50 % (rörelsesensor avstängd). Efter 5 timmar eller när batterikapaciteten sjunker under 30 %, övergår den till läge 3.
    LÄGE 2. När rörelse upptäcks inom en radie av 8 meter, tänds huvudlampan automatiskt med full ljusstyrka på 1500 lm (lägre lampa avstängd). När rörelse upptäcks inom 8 meter tänds huvudljuset automatiskt med full ljusstyrka på 1500 lm (lägre ljus avstängt). Den släcks efter 20 sekunder utan att rörelse upptäcks.
    Efter varje lägesändring blinkar lampan en gång. Detta indikerar att driftläget har ändrats.
    Den är dessutom utrustad med en fjärrkontroll för att ändra driftläget på distans på upp till 10 m avstånd och en uppsättning monteringsskruvar.
    Lampan omfattas av 2 års garanti (batteri 1 års garanti).
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: