Övriga produkter

    Plafon CLOUD 40W LED Ø480 mm

    PRODUKTKOD: ML6173

    1 104,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    CLOUD-lampan - en himmelsk accent i inredningen

    Designad av det polska märket MiLAGRO, visar CLOUD-lampan att modern belysning kan glädja med sin lätthet och subtilitet. Detta är bokstavligen sant, eftersom taket från den här kollektionen ser ut som ett delikat vitt moln. Men när den tänds lyser den med ett klassiskt ljus eller, med lämpligt alternativ påslaget, ger den en extremt romantisk effekt av en stjärnhimmel.

    CLEOUD plafond är ett perfekt exempel på en lampa som kommer att se bra ut mot bakgrunden av olika arrangemang. Dess minimalistiska och samtidigt extremt charmiga form gör den lika framgångsrik som dekoration i sovrummet, vardagsrummet och till och med i köket och badrummet. I det sistnämnda skulle den se bäst ut ovanför ett bekvämt, fristående badkar, så att du kan beundra de blinkande stjärnorna under ett avkopplande bad. En lampa i form av ett snövitt moln är också ett fantastiskt val för ett barnrum, särskilt ett som är inrett i pastellfärger eller arrangerat i en skogsstämning. Den kommer att passa perfekt till en intressant väggmålning, stugaformade möbler och trädekorationer.

    Takplafondarmaturen CLOUD - snyggt utseende, enkel användning

    Takplafonden CLOUD med en diameter på 48 centimeter är tillverkad av metall och plast och är en garanti för högsta hållbarhet, tillförlitlighet och kvalitet. Den fungerar med 40W LED-lampor, och färgen och intensiteten på det ljus som lampan avger kan styras via en bekväm och funktionell fjärrkontroll. Skyddsklassificeringen IP20 innebär att taket ska användas på en plats där det inte utsätts för direkt vatten.

    Den romantiska men ändå extremt moderna CLOUD-serien omfattar:
    - LED-plafond med en diameter på 48 cm ML6173.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: