Övriga produkter

    TWIST 18W LED HÄNGANDE LAMPA

    PRODUKTKOD: ML217

    1 395,60 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    "Twist 217" från MiLAGRO är en taklampa med tre ljuspunkter. Var och en av elementen kan ställas in på olika höjd - men upp till maximalt 100 cm. Den här lösningen möjliggör en helt originell inredning. LED-modulens effekt är 18 W, vilket motsvarar 87 W för en traditionell glödlampa. Ett ljusflöde på 900 lm med en iögonfallande färg på 4000 K garanterar ett behagligt inomhusklimat. Lampan är tillverkad av metall och akryl.

    Lampans delikata design, som påminner om tjusiga spiraler, garanterar en unik stil. Lampan är färdigställd i matt vitt och de enskilda fjädrarna hålls vertikalt. Den tidlösa designen är iögonfallande och respektingivande - det är svårt att passera likgiltigt. Twist 217 kommer att vara det perfekta komplementet till interiörer som arrangeras i vilken stil som helst. Den här modellen kan matchas med andra lampor från Twist-kollektionen och skapa ett sammanhängande arrangemang.
    Lampan använder icke utbytbara och permanent installerade LED-moduler. Produkten omfattas av en 2-årig tillverkargaranti som inkluderar gratis garantiservice."
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: