Övriga produkter

    Plafon SOUL 36W LED Ø390 mm

    PRODUKTKOD: ML6175

    758,40 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    SOUL lampa - belysning med själ

    Den enkla, svartvita SOUL taklampan är ett förslag från det polska varumärket MiLAGRO, designad för hem och kommersiella utrymmen. Tack vare den får varje interiör ett unikt ansikte, samtidigt som den blir perfekt upplyst och maximalt funktionell.

    Klassiska, runda plafonder är en extremt universell lösning, som av vissa anses vara för säker och inte tillräckligt originell. Lampan SOUL bevisar att även en klassisk design kan få ett helt nytt ansikte om man lägger till åtminstone en starkare accent. I fallet med den här modellen är en sådan detalj det svarta bandet, som sveper runt kanten av taklampan som en delikat flätning och som kontrasterar perfekt mot lampskärmens mjölkvita färg.

    Den enkla formen, bruten med ett distinkt dekorativt element gör att SOUL plafond passar perfekt in i klimatet för moderna interiörer från två olika designpoler. Den kommer att matcha perfekt med ljuset, full av ljus och naturliga tillägg skandinavisk stil, samt den råa, industriella stilen av postindustriella lofts. När det gäller färgsättningen av rummet finns det också full frihet - den svartvita armaturen ser bra ut bland både ljusa färger och fashionabla mörka nyanser av flaskgrönt, mörkblått eller antracit.

    Kollektionen SOUL - en lampa för krävande kunder

    Lampan SOUL är tillverkad av två extremt hållbara och skadetåliga material: metall och plast. Lampan är utrustad med en 36W LED-ljuskälla, och ljusstyrkan och ljusfärgen kan bekvämt styras med den medföljande fjärrkontrollen. Kontrollen gör det möjligt att aktivera ännu en funktion som garanterat kommer att förtrolla alla - den så kallade stjärneffekten. Tack vare detta alternativ kan lampan lysa med dussintals ljuspartiklar, vilket perfekt imiterar den stjärnklara natthimlen.

    Den unika kollektionen SOUL, designad av det polska märket MiLAGRO, innehåller:
    - LED-takplafond med en diameter på 39 cm, som styrs med fjärrkontrollen ML6175.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: