Övriga produkter

    CIRCULO stående trädgårdslampa 2xE27

    PRODUKTKOD: EKO6644

    1 569,60 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    CIRCULO-kollektionen - en kombination av minimalism och elegans

    Trädgårdsbelysningen i CIRCULO-serien är perfekt för stilfull och originell utomhusbelysning. De mobila strålkastarna kan monteras var som helst och njuta av en väl upplyst uteplats eller terrass. Belysningen från CIRCULO-serien blir snygg antingen som en enskild lampa eller som en hel uppsättning. Trädgårdskollektionen innehåller en vägglampa, en stålampa, en hängande lampa och en bordslampa.

    CIRCULO från den polska tillverkaren EKO-LIGHT kommer tack vare sin unika design att se bra ut i en trädgård som är arrangerad i klassisk eller minimalistisk stil. Det karaktäristiska draget för serien är en rund, mjölkig lampskärm och en svart ring i mitten. Lampornas mycket enkla utformning gör det möjligt att installera dem snabbt och enkelt, utan att behöva anlita en fackman. Trädgårdsbelysningens mått för de enskilda delarna av kollektionen är: vägglampa 200 x 230 x 200 mm, stålampa 470 x 200 x 2000 mm, pendelbelysning 200 x 200 x 500-900 mm (höjdjusterbar), stålampa 200 x 200 x 320 mm.

    En raffinerad trädgårdskollektion från ett polskt märke

    CIRCULO-serien har tillverkats av en kombination av material av högsta kvalitet: aluminium och plast, medan skyddsgraden är IP44, vilket innebär att lampan är motståndskraftig mot alla typer av väderförhållanden, som regn eller hagel, och kan installeras utomhus.

    Alla trädgårdslampor: vägglampa, hängande lampa och bordslampa har plats för en vanlig glödlampa märkt E27, medan den stående lampan har plats för två glödlampor. Ljuskällan måste dock köpas separat.

    Belysning från varumärket EKO-LIGHT omfattas av en 24 månaders tillverkargaranti.


    Kollektionen av trädgårdslampor CIRCULO, designad av det polska märket EKO-LIGHT, innehåller följande typer av belysning:

    - Vägglampa med en ljuskälla EKO6641
    - Pendel med en ljuskälla EKO6642
    - Stående lampa med två ljuskällor EKO6644
    - Golvlampa med en ljuskälla EKO6643.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: