Övriga produkter

    DANI BLACK/CHROME 3xGU10 taklampa

    PRODUKTKOD: MLP6230

    1 068,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    DANI-lampor - lyxens moderna ansikte

    Den eleganta DANI-kollektionen från det polska märket MiLAGRO har utformats med moderna, lyxiga utrymmen i åtanke. Familjen omfattar fyra olika modeller, bland annat en enkel pendel på en rund rosett, en trippelpendel på en rektangulär stav, samt en liten vägglampa och en subtil taklampa med tre ljuskällor i form av spotlights. Var och en av lamporna finns i fyra färgkombinationer som kombinerar svart eller vitt med krom eller guld.

    Den unika kollektionen av DANI-lampor är ett förslag som glädjer från första ögonkastet med en fantastisk kombination av en enkel, geometrisk form med ädla detaljer. De viktigaste och mest dekorativa elementen i varje modell är de smala svarta eller vita cylindriska lampskärmarna med en diameter på 6 centimeter, vars botten kröns av glänsande bågar i guld eller krom. När det gäller vägglamporna och den tredubbla taklampan är lampskärmarnas längd 12 centimeter, medan de överhängande armaturerna är mycket längre och mäter så mycket som 36 centimeter. För att göra det bekvämt för användarna och för att de ska kunna anpassa lampornas höjd till sina behov kan pendlarnas längd justeras från 50 till så mycket som 90 centimeter.

    Elegant form och ädla färger hos lamporna från DANI-kollektionen gör dem till ett idealiskt val för lyxiga lägenheter och moderna utrymmen, där trä, grafitpaneler och glänsande accessoarer regerar. Detta eftersom de svarta lamporna med krom- och guldaccenter ser bra ut mot grå väggar, tjocka texturerade textilier och starka färgtoner, samt med böjda metallmöbler. Den vita versionen, med detaljer i klassiskt guld och modern krom, är idealisk för ljusa, rymliga interiörer, inklusive stora vardagsrum i skandinavisk stil och lägenheter med panoramautsikt.

    DANI-lampor - elegant parat med kvalitet

    I fallet med lampor från DANI-kollektionen går utmärkt design hand i hand med högsta kvalitet. Alla förslag från den här serien är tillverkade av metall, pulverlackerade i svart eller vitt, vilket gör armaturerna extremt tåliga och långlivade. Tillverkaren rekommenderar att LED-ljuskällor av GU10-typ används i DANI-lampor. Lamporna ingår dock inte i uppsättningen.

    Den eleganta kollektionen av DANI-lampor omfattar:
    - Enkel överhäng i svart med krom MLP6231
    - Enkel överhäng i vitt med guld MLP6235
    - Enkel överhäng i vitt med krom MLP6227
    - Enkel överhäng i svart med guld MLP6239
    - Trippel överhäng i svart med krom MLP6232
    - Trippel överhäng i svart med guld. MLP6240
    - Tredubbelt överhäng i vitt med kromtillbehör MLP6228
    - Tredubbelt överhäng i vitt med guldtillbehör MLP6236
    - Vägglampa i svart med kromtillbehör MLP6229
    - Vägglampa i svart med guldtillbehör MLP6237
    - Vägglampa i vitt med kromtillbehör MLP6225
    - Vägglampa i vitt med guldtillbehör DANI - MLP6233
    - Trippeltaklampa i svart med kromtillbehör MLP6230
    - Trippeltaklampa i svart med guldtillbehör MLP6238
    - Trippeltaklampa i vitt med kromtillbehör MLP6226
    - Trippeltaklampa i vitt med guldtillbehör MLP6234
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: