Övriga produkter

    ORION VIT 99W LED HÄNGANDE LAMPA

    PRODUKTKOD: ML503

    3 900,00 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Lampan består av tre ljuskällor vars höjd kan justeras fritt upp till 100 cm. Denna lösning gör att den passar in i både höga och låga rum. De tre cirkulära armaturerna har olika diametrar: 40 cm, 60 cm och 80 cm. De har utbytbara LED-moduler med en total effekt på 99 W, vilket motsvarar 500 W för en traditionell glödlampa. Ljusets färg valdes för att göra lampan så bekväm att använda som möjligt, därav den mest varma färgen på 3000 K och en mycket hög ljusstyrka på 6930 lm. Produkten är tillverkad av metall och akryl.

    Den enkla men originella designen på Orion 503-lampan utmärker sig genom tre runda armaturer i matt vitt. Den extremt estetiska formen gör lampan till ett perfekt komplement till stilfulla, minimalistiska interiörer. Den kommer att vara idealisk som en del av inredningen i vardagsrummet, matsalen och gästrummet.

    MiLAGRO-lampor omfattas av en 2-årig tillverkargaranti som inkluderar gratis garantiservice. Ersättnings-LED-moduler baserade på vilka lamporna tillverkas finns också till salu.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: