Övriga produkter

    CUADRA HÄNGANDE LAMPA 1X5W LED

    PRODUKTKOD: ML441

    564,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    "Den minimalistiska taklampan från Cuadra-serien har möjlighet att justera LED-modulens höjd från 20 till 100 cm. Den lösning som föreslås av tillverkaren gör att den kan arrangeras i interiörer av alla höjder. Lampan använder också ett belysningssystem baserat på LED-teknik, tack vare vilket användarna, förutom själva lampans moderna och unika form, får effekten av låg energiförbrukning med hög belysningseffektivitet. Lampans mått är: Lampans dimensioner: 12 cm, höjd, 12 cm bredd. Produkten är tillverkad av metall och akryl och finns i krom. Alla nödvändiga komponenter för montering ingår.

    Cuadra 441 är en lampa med ett exceptionellt platt metallhölje som avslutas med en akryldiffusor, under vilken ljuskällan är placerad. Armaturens ovanligt kvadratiska form gör den till ett utmärkt komplement till moderna arrangemang med enkla, regelbundna linjer.

    Hertillverkaren ger en 24-månaders garanti på lampan, inom vilken han tillhandahåller kostnadsfria garantiservice. Efter denna period är en specialiserad företagsservice tillgänglig."
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: