Övriga produkter

    Vägglampa för trädgård Ovalis 2xGU10 IP44

    PRODUKTKOD: EKO8319

    421,20 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    OVALIS-kollektionen - minimalism i din trädgård
    Den moderna OVALIS-kollektionen av trädgårdslampor är ett förslag som imponerar med sin minimalistiska form och maximala funktionalitet. Den här familjen innehåller två svarta vägglampor med en geometrisk kropp som är mjukt rundad i den främre delen. Den första modellen mäter 81x92x68 millimeter med en enda ljuskälla, medan den andra är något större med en längd på 150 millimeter och två ljuskällor.
    OVALIS-utomhuslamporna, som tillverkas av det polska märket EKO-LIGHT, är en idealisk lösning för alla trädgårdar, oavsett storlek. På grund av sin enkla och subtila form fungerar de bäst på moderna byggnader med ett stort antal fönster och utan onödiga dekorationer på fasaden. Lamporna ska vara utrustade med GU10-lampor (ingår inte i uppsättningen).
    OVALIS-lamporna kan också installeras med framgång på en terrass, ett trädgårdsskjul eller en carport, samt på ett staket. De kommer att se särskilt effektfulla ut på aluminiumstaket i svart eller djup grafitfärg.
    OVALIS trädgårdslampor - funktionalitet först och främst
    Eleganta och stilfulla OVALIS trädgårdslampor fångar ögat med sin minimalistiska form och ädla färger, därför kommer de att bli en riktig prydnad för fastigheten. Styrkan hos vägglamporna från den här kollektionen är dock inte bara deras utmärkta utseende, utan även deras extraordinära funktionalitet. De är tillverkade av aluminium och akryldetaljer av högsta kvalitet, tack vare vilka de kommer att överleva i oklanderligt skick i många år. Skyddsgraden IP44 garanterar att armaturerna är lufttäta och att deras insida är perfekt skyddad mot yttre faktorer som regn, damm eller sand.
    OVALIS kollektion av trädgårdslampor omfattar:
    - Vägglampa för utomhusbruk med måtten 81/92/68mm EKO8302
    - Vägglampa för utomhusbruk med måtten 81/150/68mm EKO8319.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: