Övriga produkter

    WAVE 24W LED HÄNGANDE LAMPA

    PRODUKTKOD: ML324

    1 929,60 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    "MiLAGRO 324-lampan från Wave-serien kännetecknas av sin moderna och originella design. Den har tre punkter som är inneslutna i ett hölje med en ovanlig "vågig" form och en universell vit färgskala. Tack vare gångjärnen är det möjligt att justera höjden på ljuselementen upp till 100 cm. Effekten hos de LED-moduler som används är 24 W, vilket motsvarar 122 W i traditionella glödlampor. Detta kompletteras av en iögonfallande färgtemperatur på 4000 K och ett ljusflöde på 1680 lm. Det är värt att notera att lampan har utbytbara LED-ljuskällor. Strömförsörjningen är mellan 220 V och 240 V. Hela lampan är tillverkad av metall och akryl.

    Med Wave-lampan blir inredningen i huset unik och unik. Den originella formen i kombination med praktiska egenskaper gör att lampan passar in i många rum, och dess unika form kommer säkert att dra till sig många ögon.

    Produkten har tillverkats i Polen och levereras med en 2-årig tillverkargaranti. Efter denna period finns det möjlighet att använda sig av företagets service."
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: