Köksblandare

    Smeg - linea - diskbänkblandare, kök mdq5-csp

    PRODUKTKOD: MDQ5-CSP

    6 989,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Material: Krom
    • Färg: Krom

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning

    Smeg Linea diskbänkblandare MDQ5-CSP Krom är en elegant och funktionell köksblandare som kommer att ge ditt kök en touch av stil och glamour. Blandarens kromfärgade ytbehandling ger en polerad och lyxig look som kommer att komplettera alla köksinredningar. Den är tillverkad av högkvalitativt krommaterial som gör den hållbar och motståndskraftig mot korrosion.

    Funktioner

    Enkel montering

    Smeg MDQ5-CSP Krom diskbänkblandare är utformad för enkel installation. Den levereras komplett med alla nödvändiga monteringsdetaljer och en tydlig installationsanvisning. Detta gör att du kan ha den installerad och fungerande på nolltid.

    Vridbar pip

    Den vridbara pipen gör det enkelt att nå alla delar av diskbänken utan att behöva flytta på stora kastruller eller skålar. Du kan enkelt anpassa riktningen och vinkeln på pipen för att passa dina behov och underlätta diskning och matlagning.

    Enkelt att justera vattentemperaturen

    Smeg MDQ5-CSP Krom diskbänkblandare är utrustad med en enkel och smidig temperaturkontroll. Du kan enkelt justera vattentemperaturen efter behov, vilket gör det lätt att få den perfekta temperaturen för att tvätta händerna, diska eller fylla en kastrull med varmt vatten.

    Sprayfunktion

    Den inbyggda sprayfunktionen gör det möjligt att enkelt rengöra svårtillgängliga områden samt skölja av grönsaker och frukt. Du kan enkelt växla mellan normal stråle och sprayfunktion genom att trycka på en knapp på blandaren.

    Lång hållbarhet

    Smeg MDQ5-CSP Krom diskbänkblandare är tillverkad av högkvalitativt krommaterial som gör den hållbar och motståndskraftig mot slitage och korrosion. Den är byggd för att hålla och kommer att vara en pålitlig följeslagare i ditt kök i många år framöver.

    Med Smeg Linea diskbänkblandare MDQ5-CSP Krom får du inte bara en funktionell köksblandare, utan också en stilfull och elegant detalj som kommer att förhöja utseendet och känslan i ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg MDQ5-CSP Krom
    Märke
    Smeg
    Typ
    Köksblandare
    Design
    Färg
    Krom
    Specifikationer
    Material
    Krom

    16 Produkter från samma kategori: