Integrerade tvätmaskin

    AEG L9WBCN61B - TVÄTTMASKIN/TORKTUMLARE 9000-SERIEN

    PRODUKTKOD: L9WBCN61B

    24 525,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Allt-i-ett bekvämlighet

    Med AEG L9WBCN61B får du en kraftfull och praktisk kombination av en främre tvättmaskin och en torktumlare. Med denna tvättmaskin/torktumlare 9000-serien kan du enkelt tvätta och torka dina kläder i samma enhet, vilket sparar tid och utrymme i ditt hem.

    Stor kapacitet

    Med en kapacitet på 10 kg för tvätt och 6 kg för torkning kan du tvätta och torka stora mängder kläder på en och samma gång. Du behöver inte längre vänta på att en tvättcykel ska bli klar innan du kan starta torkningscykeln. Nu kan du enkelt tvätta och torka allt på bara några få timmar.

    ProSense-teknik

    Med AEG L9WBCN61B kan du vara säker på att dina kläder kommer att tvättas och torkas på bästa sätt. Den innovativa ProSense-tekniken justerar automatiskt tvätt- och torktiden baserat på mängden tvätt och torkning, för att ge perfekta resultat varje gång. Detta sparar inte bara tid och energi, utan hjälper också till att skydda dina kläder från överdriven slitage.

    Hög centrifugeringshastighet

    Med en maximal centrifugeringshastighet på 1600 rpm kommer din tvätt att vara nästan helt torr när du tar ut den från maskinen. Detta gör att torktiden minskas och du sparar mer tid och energi.

    Energisnål och miljövänlig

    AEG L9WBCN61B har en energiklassificering A C, vilket innebär att den är mycket energieffektiv och miljövänlig. Du kan vara säker på att du gör en hållbar och klimatsmart investering.

    Snygg design och intuitivt gränssnitt

    Denna tvättmaskin/torktumlare har en stilren design och enkel användning. Med det intuitiva gränssnittet kan du enkelt välja och anpassa olika tvätt- och torkprogram för att passa dina behov. Tack vare den moderna och eleganta designen kommer denna enhet att passa perfekt i ditt hem.

    Sammanfattningsvis ger AEG L9WBCN61B dig allt-i-ett bekvämlighet, hög kapacitet, effektivitet och enkel användning. Med denna kombinerade tvättmaskin och torktumlare kan du njuta av rena och fräscha kläder utan att behöva kompromissa på kvalitet och resultat.

    Produkt
    Märke
    AEG
    Modellnamn
    AEG Främre tvättmaskin med torktumlare L9WBCN61B, ProSense, 10/6 kg, 1600rpm, Klass A C, vit

    6 Produkter från samma kategori: