Integrerade tvätmaskin

    AEG L8FBE48SI INBYGGD TVÄTTMASKIN

    PRODUKTKOD: L8FBE48SI

    17 286,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade tvätmaskin
    • Bredd: 596 mm
    • Djup: 819 mm
    • Placering: Integrerad
    • Ljudnivå: 68 dB

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    AEG L8FBE48SI Inbyggd Tvättmaskin

    Den integrerade AEG L8FBE48SI tvättmaskinen är den perfekta lösningen för att hålla ditt kök stilrent och organiserat samtidigt som du får en effektiv tvättkapacitet. Med sina 596 mm i bredd kommer denna tvättmaskin smidigt integreras i dina köksskåp och smälta in i din köksinredning utan att ta upp extra utrymme.

    Funktioner:

    Den integrerade AEG L8FBE48SI tvättmaskinen har en rad imponerande funktioner som hjälper dig att få rena och fräscha kläder varje gång du tvättar. Med en ljudnivå på endast 68 dB kommer denna tvättmaskin att vara tyst och diskret när den är i drift, vilket gör att du kan tvätta dygnet runt utan att störa din omgivning.

    Denna tvättmaskin har en centrifugeringseffektivitet på B, vilket betyder att den kommer att ta bort så mycket vatten som möjligt från dina kläder under centrifugeringsprocessen. Detta resulterar i kortare torktider och sparar energi i det långa loppet. Med en centrifugeringshastighet på 1351 varv per minut kommer dina kläder att vara fuktiga istället för blöta efter tvätten, vilket minskar torktiden betydligt.

    Den integrerade AEG L8FBE48SI tvättmaskinen är en frontmatad maskin, vilket innebär att du enkelt kan fylla och tömma din tvätt via en framåtvänd lucka. Detta gör det också enkelt att komma åt tvättmaskinen om du behöver göra rengöring eller underhåll. Med sin energiklass C är denna tvättmaskin energieffektiv och hjälper dig att spara pengar på dina elräkningar.

    Produkt
    Typ
    Tvättmaskin
    Mått
    Bredd
    596 mm
    Djup
    819 mm
    Funktioner
    Centrifugeringshastighet
    1351 varv/min
    Specifikationer
    Energiklass (tvättcykel)
    C
    Placering
    Integrerad
    Typ av maskin
    Frontmatad
    Ljudnivå
    68 dB
    Centrifugeringseffektivitet
    B

    6 Produkter från samma kategori: