Integrerade kyl/frys

    Whirlpool inbyggd kyl- och frysdisk art 6602/a+

    PRODUKTKOD: ART6602A+

    7 745,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Bredd: 56.0 cm
    • Djup: 56.0 cm
    • Höjd: 177.0 cm
    • Hyllor/lådor (kyl): 6 st
    • Hyllor/lådor (frys): 3 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Whirlpool inbyggd kyl- och frysdisk art 6602/a+

    Design och placering

    Whirlpool inbyggd kyl- och frysdisk art 6602/a+ har en integrerad design, vilket innebär att den kan smidigt integreras i ditt kök utan att sticka ut. Den har en elegant och stilren färg som passar perfekt till resten av dina köksapparater. Disken är designad för att placeras inbyggt i köket för en sömlös och enhetlig look.

    Mått

    Whirlpool inbyggd kyl- och frysdisk art 6602/a+ har en bredd på 56.0 cm, en djup på 56.0 cm och en höjd på 177.0 cm. Denna kompakta storlek gör att den passar perfekt även i mindre kök utan att ta upp för mycket utrymme.

    Ljudnivå

    Vad gäller ljudnivå så ligger Whirlpool inbyggd kyl- och frysdisk art 6602/a+ på endast 35.0 dB. Detta innebär att den är tyst och inte störande i ditt kök.

    Kyl- och fryskapacitet

    I kylavdelningen finns det 6 hyllor eller lådor, vilket ger gott om utrymme för att organisera och förvara dina matvaror på ett effektivt sätt. I frysen finns det 3 hyllor eller lådor för optimal frysförvaring.

    Energibesparing

    Whirlpool inbyggd kyl- och frysdisk art 6602/a+ har en energiförbrukning på endast 299.0 kW/h per år, vilket är mycket energieffektivt och hjälper dig att spara på elräkningen.

    Funktioner

    En av de praktiska funktionerna på denna kyl- och frysdisk är belysningen i kylavdelningen, som ger dig god överblick över dina matvaror. Dessutom har den NoFrost-teknik, vilket innebär att du slipper frosta av frysen manuellt. Detta sparar både tid och energi.

    Säkerhetsfunktion vid strömavbrott

    Whirlpool inbyggd kyl- och frysdisk art 6602/a+ har en säkerhetsfunktion som gör att den kan hålla maten kall i upp till 19.0 timmar vid strömavbrott. Detta är en bekvämlighetsfunktion som ger dig trygghet och minskar risken för att maten ska förstöras om det skulle bli ett strömavbrott.Sammanfattningsvis är Whirlpool inbyggd kyl- och frysdisk art 6602/a+ en praktisk och energieffektiv disk med gott om förvaringsutrymme och smarta funktioner. Dess integrerade design gör att den smidigt kan anpassas till ditt köksinredning utan problem. Med sina bekvämlighetsfunktioner och elegant utseende är det en pålitlig och stilren lösning för att förvara dina matvaror på bästa möjliga sätt.
    Produkt
    Modellnamn
    Whirlpool ART 6602/A+ Integrerad
    Märke
    Whirlpool
    Mått
    Höjd
    177.0 cm
    Djup
    56.0 cm
    Bredd
    56.0 cm
    Design
    Hyllor/lådor (frys)
    3 st
    Hyllor/lådor (kyl)
    6 st
    Färg
    Integrerad
    Utförande
    Kyl över frys
    Specifikationer
    Ljudnivå
    35.0 dB
    Is- & Vattendispenser
    Utan
    Energiförbrukning (kWh/år)
    299.0 kW/h
    Egenskaper
    Belysning kyl, NoFrost
    Fryskapacitet pr. dygn
    3.5 kg
    Nettovolym (Frys)
    80.0 L
    Placering
    Integrerad
    Nettovolym (Kyl)
    195.0 L
    Teknisk specifikation
    Säkerhet vid strömavbrott
    19.0 tim

    16 Produkter från samma kategori: