Integrerade Kyl

    LIEBHERR IRSe 3900 Pure Integrerat kylskåp med EasyFresh-system

    PRODUKTKOD: IRSE 3900

    12 351,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade Kyl
    • Bredd: 54.1 cm
    • Djup: 54.5 cm
    • Höjd: 87.2 cm
    • Breddstandard: 60cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR IRSe 3900 Pure Integrerat kylskåp med EasyFresh-system

    Allmänna information

    Det LIEBHERR IRSe 3900 Pure Integrerade kylskåpet är det perfekta valet för dig som söker både funktion och stil. Med sin slående design, generösa lagringskapacitet och innovativa funktioner, är detta kylskåp ett utmärkt val för alla dina kylbehov. Oavsett om du behöver förvara färskvaror eller drycker, kommer detta kylskåp att leverera överlägsen prestanda och pålitlighet.

    Fristående kylskåp

    LIEBHERR IRSe 3900 Pure Integrerat kylskåp är fristående, vilket innebär att du kan placera det var som helst i ditt kök. Med en standardbredd på 60 cm är detta kylskåp enkelt att installera och passar perfekt i de flesta kökslayouter. Dörröppningen är på höger sida, men med möjligheten att hänga om dörren kan du anpassa kylskåpet efter dina behov och kökets design.

    Innovativt EasyFresh-system

    Det bästa med LIEBHERR IRSe 3900 Pure Integrerade kylskåpet är dess innovativa EasyFresh-system. Detta system ger optimala förvaringsförhållanden för dina färskvaror och bidrar till att förlänga deras hållbarhet. Med glashyllor och inbyggt ljus kan du enkelt organisera och hitta dina livsmedel. EasyFresh-systemet garanterar även en jämn temperaturfördelning för att säkerställa att alla dina färskvaror förblir fräscha och näringsrika.

    Hållbar och pålitlig

    LIEBHERR IRSe 3900 Pure Integrerat kylskåp är tillverkat av högkvalitativa material och är utformat för att hålla. Det är inte bara snyggt och funktionellt, utan också energieffektivt. Detta kylskåp är utrustat med den senaste tekniken för att minimera energiförbrukningen och spara pengar på elräkningen. Dessutom erbjuder Liebherr en pålitlig och omfattande garanti för att säkerställa din fulla tillfredsställelse med produkten.

    Sammanfattningsvis är LIEBHERR IRSe 3900 Pure Integrerat kylskåp ett utmärkt val för alla som letar efter ett snyggt, funktionellt och pålitligt kylskåp. Med sitt EasyFresh-system och generösa lagringskapacitet kommer det att göra ditt kök komplett och göra att du får ut det mesta av dina färskvaror.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr IRSE3900 88cm Pure Integrated
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Fristående kylskåp
    Mått
    Höjd
    87.2 cm
    Djup
    54.5 cm
    Breddstandard
    60cm
    Bredd
    54.1 cm
    Vikt
    29.9 kg
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Egenskaper
    Glashyllor, Inbyggt ljus
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: