Fristående kyl

    Smeg - 50-talsstil - Happy Bar fristående kylskåp fab10hrb

    PRODUKTKOD: FAB10HRB

    14 638,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 63.2 cm
    • Djup: 54.3 cm
    • Höjd: 96.0 cm
    • Antal hyllor/lådor: 2 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - 50-talsstil - Happy Bar fristående kylskåp fab10hrb

    Produkten har följande specifikationer:

    Bredd

    Med en bredd på 63.2 cm är detta Smeg kylskåp perfekt för mindre kök där utrymmet är begränsat. Trots sin kompakta design erbjuder det tillräckligt med förvaringsutrymme för dina kylvaror.

    Djup

    Med ett djup på 54.3 cm kan du lätt hitta en plats för detta fristående kylskåp även i små köksutrymmen. Det är en idealisk lösning för de som behöver extra kylkapacitet utan att offra för mycket utrymme.

    Höjd

    Med en höjd på 96.0 cm har du gott om plats för din mat och dryck. Detta Smeg kylskåp har en generös volym och kan rymma upp till 130.0 liter, vilket erbjuder tillräckligt med utrymme för att lagra dina kylvaror och hålla dem fräscha.

    Ljudnivå

    Med en ljudnivå på endast 37.0 dB är detta Smeg kylskåp tyst och stör inte i ditt kök. Du kan njuta av tystnad och friskhet utan att bli störd av onödigt buller.

    Typ

    Detta Smeg kylskåp är en fristående enhet, vilket innebär att det inte behöver byggas in i ditt kök. Det ger dig flexibiliteten att placera det var som helst i ditt kök.

    Volym

    Med en total volym på 130.0 liter kan du lagra och organisera alla dina kylvaror på ett effektivt sätt. Det erbjuder gott om utrymme för att rymma dina favoritprodukter och hålla dem fräscha och välkylda.

    Breddstandard

    Med en breddstandard på 65 cm kan det Smeg kylskåp enkelt passa in i de flesta kök. Du behöver inte oroa dig för att det inte skulle passa in i ditt befintliga kökslayout.

    Dörröppning

    Detta Smeg kylskåp har en dörröppning på höger sida. Det ger dig flexibiliteten att placera det på den plats i ditt kök som bäst passar dina behov och preferenser.

    Antal hyllor/lådor

    Det här kylskåpet kommer med 2 hyllor/lådor, vilket ger dig gott om utrymme att organisera och förvara dina kylvaror på ett snyggt sätt. Hyllorna kan justeras för att passa olika storlekar på livsmedel.

    Märke och modellnamn

    Detta stilrena kylskåp är från välkända märket Smeg och har modellnamnet FAB10HRB Vit. Smeg är känt för sin höga kvalitet och design och kommer säkerligen att vara en attraktiv tillskott i ditt kök.

    Egenskap - Inbyggt ljus

    Detta Smeg kylskåp har en praktisk funktion med inbyggt ljus. Det ger en ökad synlighet och gör det enkelt att hitta och välja rätt livsmedel även under mörka förhållanden.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg FAB10HRB Vit
    Typ
    Fristående kylskåp
    Märke
    Smeg
    Mått
    Höjd
    96.0 cm
    Breddstandard
    65cm
    Vikt
    21 kg
    Bredd
    63.2 cm
    Djup
    54.3 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    2 st
    Specifikationer
    Egenskaper
    Inbyggt ljus
    Volym
    130.0 L
    Ljudnivå
    37.0 dB
    Strömförsörjning
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: