Frihängande Kökflekt

    TEKA DH2 Isla 985 Ögonhuv 90 cm

    PRODUKTKOD: DH2 ISLA 985

    15 333,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Frihängande Kökflekt
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Justerbar hastighet/motstånd: Nej
    • Breddstandard: 90 cm
    • Luftflöde: 796 m³/h

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA DH2 Isla 985 Ögonhuv 90 cm

    TEKA DH2 Isla 985 är en imponerande rostfri/kromfärgad frihängande fläkt som kommer att ge ditt kök en modern och elegant look. Med sina imponerande funktioner kommer denna fläkt att effektivt ta bort matos och ånga från ditt kök och hålla luften fräsch.

    Justerbar hastighet/motstånd

    Denna modell har tyvärr ingen justerbar hastighet eller motstånd. Det betyder att fläkten körs på en standardhastighet och har inte möjlighet att anpassas efter dina behov. Detta kan vara negativt om du önskar olika effekt vid olika tillfällen.

    Typ

    TEKA DH2 Isla 985 är en frihängande fläkt som kan monteras i taket ovanför din köksö eller matbord. Dess unika design ger en elegant och modern touch till ditt kök och ger dig möjlighet att välja en plats för din fläkt som inte tar upp värdefullt utrymme på väggen.

    Breddstandard

    Denna modell har en standardbredd på 90 cm, vilket gör den passande för de flesta kök. Detta gör det enklare att hitta en plats för fläkten och säkerställer att den täcker en tillräckligt stor yta för att effektivt ta bort ånga och matos.

    Luftflöde

    TEKA DH2 Isla 985 har en imponerande luftflöde på 796 m³/h. Detta innebär att fläkten kan ta bort stora mängder ånga och matos från ditt kök på kort tid. Du kan laga mat med lätthet och vara säker på att luften i köket förblir ren och fräsch.

    Med motor

    Denna modell kommer tyvärr inte med en motor. Det betyder att fläkten inte har någon inbyggd motor för att driva luftflödet. Du behöver använda en extern motor eller ansluta fläkten till ditt köksventilationssystem för att få den att fungera.

    Produkt
    Typ
    Frihängande
    Mått
    Breddstandard
    90 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Luftflöde
    796 m³/h
    Med motor
    Nej
    Justerbar hastighet/motstånd
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: