Frihängande Kökflekt

    TEKA DG3 Isla 980 Ö-huv

    PRODUKTKOD: DG3 ISLA 980

    9 904,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Frihängande Kökflekt
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Funktioner: Belysning
    • Justerbar hastighet/motstånd: Nej
    • Breddstandard: 90 cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA DG3 Isla 980 Ö-huv

    Den TEKA DG3 Isla 980 Ö-huv är en imponerande och funktionell köksfläkt som kombinerar stil och prestanda. Med sin eleganta design i rostfritt stål/krom kommer den definitivt att bli en ögonblicklig uppgradering till ditt kök.

    Belysning

    En av de främsta funktionerna hos TEKA DG3 Isla 980 Ö-huv är dess belysning. Den är utrustad med kraftfulla lampor som ger en optimal belysning över din matlagning. Du kommer inte längre behöva kämpa med dålig sikt och kan enkelt se vad du lagar.

    Justerbar hastighet/motstånd

    Tyvärr har TEKA DG3 Isla 980 Ö-huv inte funktionen för justerbar hastighet/motstånd. Den kommer med en fast hastighet som säkerställer effektiv och tillförlitlig ventilation i ditt kök.

    Typ: Frihängande

    TEKA DG3 Isla 980 Ö-huv är en frihängande köksfläkt, vilket innebär att den enkelt kan installeras över en köksö eller i mitten av rummet utan att behöva vara ansluten till en vägg. Detta ger dig maximal frihet att placera fläkten var du än önskar.

    Breddstandard: 90 cm

    Med en standardbredd på 90 cm kan TEKA DG3 Isla 980 Ö-huv passa perfekt i de flesta köksinredningar. Du behöver inte oroa dig för att den inte ska passa eller se klumpig ut i ditt kök.

    Med motor

    TEKA DG3 Isla 980 Ö-huv är utrustad med en kraftfull motor som säkerställer effektiv och tyst ventilation. Du kan vara säker på att den kommer att hålla ditt kök fritt från matos och dålig lukt, samtidigt som den inte stör dig med högt ljud.

    Produkt
    Typ
    Frihängande
    Mått
    Breddstandard
    90 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Funktioner
    Belysning
    Med motor
    Ja
    Justerbar hastighet/motstånd
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: