Frihängande Kökflekt

    TEKA CC 480 40 cm köksfläkt

    PRODUKTKOD: CC 480

    11 714,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Frihängande Kökflekt
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Funktioner: Belysning, Filterindikator
    • Justerbar hastighet/motstånd: Nej
    • Breddstandard: 40 cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA CC 480 40 cm köksfläkt

    TEKA CC 480 40 cm köksfläkt är den perfekta lösningen för att hålla ditt kök fritt från matos och ångor. Designad med en elegant och modern touch i rostfritt stål/krom, kommer denna köksfläkt inte bara att vara en funktionell produkt, utan också en stilfull detalj i ditt kök.

    Funktioner

    TEKA CC 480 40 cm köksfläkt har flera användbara funktioner som kommer att underlätta din matlagning och förbättra luftkvaliteten i ditt kök. En av de viktiga funktionerna är belysningen, som ger optimalt ljus över spisen och gör det enklare att se vad du lagar. Du kan vara säker på att du alltid har rätt ljusnivå när du behöver det.

    En annan användbar funktion är filterindikatorn. Denna funktion påminner dig om att det är dags att byta filter, vilket är viktigt för att upprätthålla en hög luftkvalitet i ditt kök. Med en korrekt indikerad tidpunkt för filterbytet kan du vara säker på att din TEKA CC 480 40 cm köksfläkt alltid fungerar på optimal nivå.

    Specifikationer

    TEKA CC 480 40 cm köksfläkt är en frihängande fläkt med en standardbredd på 40 cm. Med en luftflödeshastighet på 650 m³/h kommer denna köksfläkt snabbt och effektivt att ta bort matos och oönskade ångor från ditt kök.

    Trots sin höga effekt är TEKA CC 480 40 cm köksfläkt inte försedd med en justerbar hastighet/motstånd. Detta kan dock vara en fördel för dem som föredrar en konstant luftflödeshastighet utan möjlighet till justering.

    TEKA CC 480 40 cm köksfläkt kommer inte med en inbyggd motor, vilket gör den till ett perfekt val för dem som redan har en motor installerad eller föredrar att använda en externt monterad motor för en tystare drift.

    Sammanfattningsvis erbjuder TEKA CC 480 40 cm köksfläkt både stil och funktionalitet i ditt kök. Med dess eleganta design, belysningsfunktion och filterindikator är denna köksfläkt ett utmärkt val för att hålla ditt kök fräscht och fritt från matos och ångor.

    Produkt
    Typ
    Frihängande
    Mått
    Breddstandard
    40 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Funktioner
    Belysning, Filterindikator
    Med motor
    Nej
    Justerbar hastighet/motstånd
    Nej
    Luftflöde
    650 m³/h

    16 Produkter från samma kategori: