• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - mira - underliggande diskbänk vstr50cux

PRODUKTKOD: VSTR50CUX

7 827,00 kr

Spara 15%

6 652,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Tillgängliga färger: Koppar
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning

Smeg - mira - underliggande diskbänk vstr50cux

Smeg - mira - underliggande diskbänk vstr50cux är en elegant och funktionell diskbänk som passar perfekt i alla kök. Med sin moderna design och hög kvalitet är den ett utmärkt val för både hem och professionell användning.

Funktioner

Tillgängliga färger

Denna diskbänk är tillgänglig i en vacker kopparfärg, vilket ger en unik touch till ditt kök. Koppar är en populär och trendig färgval som ger lyx och elegans till din diskbänk.

Förborrat hål för blandare

Smeg - mira - underliggande diskbänk vstr50cux levereras med ett förborrat hål för en blandare. Detta gör installationen enkel och bekväm, och sparar dig tid och möda att borra ett hål själv. Du kan enkelt ansluta en blandare och få tillgång till vatten direkt på diskbänken.

Sammanfattningsvis är Smeg - mira - underliggande diskbänk vstr50cux en högkvalitativ och elegant diskbänk som kommer att lyfta ditt kök till en ny nivå. Den praktiska funktionen med det förborrade hålet för blandaren gör installationen enkel och bekväm. Välj denna diskbänk i den vackra kopparfärgen för att ge ditt kök en touch av lyx och elegans.

Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Nej
Tillgängliga färger
Koppar

16 Produkter från samma kategori: