• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 8 s silgranit puradur pearl grey reversible, infino

PRODUKTKOD: 524983

6 223,00 kr

Spara 15%

5 289,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Lexa 8 S Silgranit Puradur Pearl Grey

Allmänt

Blanco Lexa 8 S Silgranit Puradur Pearl Grey är en elegant och praktisk diskbänk för ditt kök. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranit-material som ger lång hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Den följer den moderna trenden med en vacker grå färg som ger ditt kök en stilren och sofistikerad look.

Storlek och montering

Med en längd på 1160.0 mm och en djup på 500.0 mm ger Blanco Lexa 8 S tillräckligt med arbetsyta för att underlätta din köksaktivitet. Den är lämplig för infällnad i köksbänken och passar perfekt i ett skåp med en bredd på minst 800.0 mm. Den har även två hoar, vilket ger dig extra utrymme för att hantera disken och matlagningen.

Reversibel design

En av de unika funktionerna hos Blanco Lexa 8 S är dess reversibla design. Det betyder att du kan montera diskbänken med hoarna på antingen höger eller vänster sida, beroende på ditt kökslayout och preferenser. Det ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa den efter dina behov.

Praktiska egenskaper

Blanco Lexa 8 S är utrustad med hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din favoritblandare och ge dig möjlighet att använda vatten på ett bekvämt sätt. Den har också en låddjup på 190.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att diska och förvara köksredskap.

Slutsats

Blanco Lexa 8 S Silgranit Puradur Pearl Grey är en stilfull och funktionell diskbänk som kommer att förbättra ditt kök. Med sitt högkvalitativa material, reversibla design och praktiska egenskaper är det den perfekta lösningen för dig som letar efter en pålitlig och estetiskt tilltalande produkt.

Produkt
Modellnamn
Blanco Lexa 8 S (520562)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hoar
2
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: