• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco sona 5 s tartufo utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 519678

4 883,00 kr

Spara 15%

4 150,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Sona 5 S Tartufo Diskbänk Utan Automatisk Propp

Blanco Sona 5 S Tartufo är en stilren och elegant diskbänk som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Med sin vackra brun färg, ger den en klassisk och tidlös känsla till ditt köksdesign. Denna diskbänken är tillverkad av hållbart och tåligt material som kallas Silgranit, vilket ger den en hög kvalitet och lång livslängd.

Funktioner:

Djup: Med ett djup på 500.0 mm, ger Blanco Sona 5 S Tartufo gott om utrymme för att tvätta och rengöra dina tallrikar, kastruller och bestick effektivt.

Material: Tillverkad av Silgranit, erbjuder denna diskbänk utmärkt hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Det är också enkelt att rengöra och behåller sin vackra färg och finish under lång tid.

Typ: Blanco Sona 5 S Tartufo är en diskbänk som passar perfekt för kök. Den kan enkelt installeras genom infällnad eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet i placeringen.

Antal hoar: Denna diskbänk har en ho, vilket gör den idealisk för mindre kök eller för de som föredrar en minimalistisk design.

Vändbar: Diskbänken är vändbar, vilket innebär att du kan montera den på antingen höger eller vänster sida.

Låddjup: Med ett låddjup på 190.0 mm, ger Blanco Sona 5 S Tartufo tillräckligt med utrymme för att rymma stora kastruller och stekpannor.

Montering: Du kan installera denna diskbänk antingen genom infällning eller underlimning, vilket ger en bättre passform och ger köket en mer sofistikerad look.

Märke: Blanco är kända för att tillverka högkvalitativa och stilfulla diskbänkar. Med deras erfarenhet och expertis kan du vara säker på att du får en pålitlig och hållbar produkt.

Modellnamn: Blanco Sona 5 S Tartufo (519678) är den exakta modellen av denna diskbänk. Du kan vara säker på att du får den höga kvalitet och prestanda som Blanco är känt för.

Form: Diskbänken kommer i en rektangulär form, vilket ger en modern och minimalistisk design.

Hål för blandare: Denna specifika diskbänk har ingen förborrat hål för blandare, vilket ger dig friheten att välja och placera din egen blandare efter dina behov och preferenser.

Antal hål för blandare: Det finns inga förborrade hål för blandare på denna diskbänk, vilket ger dig möjlighet att anpassa och anpassa den efter dina egna specifika behov.

Skåpsbredd (min): För att installera denna diskbänk krävs ett skåp med en bredd på minst 500.0 mm.

Inget kök är komplett utan en pålitlig och hållbar diskbänk. Med Blanco Sona 5 S Tartufo utan automatisk propp får du inte bara en elegant design och högkvalitativt material, utan även en diskbänk som är anpassningsbar och praktisk för dina köksbehov. Välj Blanco Sona 5 S Tartufo för att ge ditt kök en touch av stil och funktionalitet.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Sona 5 S (519678)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: