• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco rondoval 45 rock grey utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 518915

5 068,00 kr

Spara 15%

4 307,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 535.0 mm
  • Låddjup: 180.0 mm
  • Djup: 490.0 mm
  • Form: Rund
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Rondoval 45 Rock Grey utan automatisk propp

Färg: Grå

Blanco Rondoval 45 Rock Grey är en elegant diskho i en snygg och modern grå färg. Den passar perfekt för att ge ditt kök en stilren och sofistikerad atmosfär.

Material: Silgranit

Denna diskho är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial. Silgranit är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Det är också enkelt att rengöra och behåller sin färg och finish under lång tid.

Typ: Diskhoar

Blanco Rondoval 45 är en diskho med en enda ho. Den är designad för att maximera utrymmet och underlätta disken och rengöringen. Hoens form är rund och ger ett elegant utseende till köket.

Montering: Infällnad

Denna diskho är avsedd för infällnadsmontage, vilket innebär att den placeras i ett utskuret hål i diskbänken med en kant som ligger plan med ytan. Detta ger en naturlig och ren look till köket.

Mått: Djup, Längd och Diameter

Diskhon har en djup på 490.0 mm och en längd på 535.0 mm. Diameter av hoen är också 535.0 mm. Dessa mått gör det möjligt för dig att använda diskhon för olika ändamål och rymma olika storlekar på köksredskap och disk.

Övriga egenskaper

Den Blanco Rondoval 45 Rock Grey diskhoen är utrustad med en enkelho och har ingen plats för en blandare. Det finns inga hål för blandaren och den är inte vändbar. Diskhoen kräver också ett skåp med en bredd på minst 450.0 mm för att monteras korrekt.

Sammanfattningsvis är Blanco Rondoval 45 Rock Grey utan automatisk propp en stilfull och praktisk diskho som kommer att passa perfekt in i ditt kök. Dess grå färg och eleganta design kommer att ge en modern touch till din inredning, samtidigt som silgranitmaterialet garanterar hållbarhet och enkel rengöring.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Rondoval 45 (518915)
Märke
Blanco
Mått
Låddjup
180.0 mm
Djup
490.0 mm
Längd
535.0 mm
Diameter
535.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Form
Rund
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Vändbar
Nej
Montering
Infällnad
Antal hål för blandare
0
Antal hoar
1
Material
Silgranit

16 Produkter från samma kategori: