Android-smarttelefoner

    Smartphone Motorola Edge 30 8/128GB 6.55" P-OLED 1080x2400 4020mAh Dual SIM 5G Meteor Grey

    PRODUKTKOD: PAUC0004PL

    4 177,50 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Beskrivning

    Smartphone Motorola Edge 30

    Mindre vikt, mer kapacitet. Detta är konceptet bakom smarttelefonen motorola edge 30, en av de tunnaste 5G-enheterna i sin klass. Den är fylld med fantastisk teknik och har utformats för bekväm utomhusanvändning. Baksidan är tillverkad av lätt och tåligt PMMA-material med en klassisk matt finish. Vi har också gett den ett iögonfallande utseende med subtila mönster som förändras när du lutar telefonen från sida till sida.

    Höj förväntningarna

    Motorola edge 30 låter dig berätta din historia på ett tydligare och skarpare sätt. Ta bilder med snabbare och mer exakt autofokus på vår mest avancerade 50MPx-kamera. Beundra realismen i filmer och spel på 6,5"144Hz OLED-skärmen och lyssna på Dolby Atmos®-ljud. Ta med en av de tunnaste 5G-smartphonesna på varje resa. Allt för att göra dina foton perfekta. Hitta din edge med Motorola Edge 30-telefonen.

    Vår mest avancerade 50 Mpx-kamera

    Den högupplösta 50 Mpx-kameran är bara början. Fotografera med 32 gånger fler fokuspixlar med omedelbar fullpixelfokusering, och arbeta snabbare och mer exakt i alla ljusförhållanden. Eliminera oönskade skakningar med optisk bildstabilisering så att dina bilder alltid blir kristallklara. Fånga skarpa detaljer i starkt dagsljus, och när det blir mörkt kan du förbättra ljuset i din bild genom att kombinera var fjärde pixel till en stor ultrapixel. Och det är inte bara dina foton som blir perfekta - spela in HDR10-video med över en miljard färgnyanser.

    Ultravidvinkel eller närbild

    Du behöver inte offra kvaliteten när du vill få plats med mer i bilden. Nu kan du ta ultrabreda bilder med fantastisk detaljrikedom i dagsljus. Genom att kombinera flera pixlar till en stor Quad Pixel ökar den ultrabreda sensorn ljusstyrkan och tydligheten i ditt foto även i svagt ljus. För extrema närbilder kan du med den inbyggda Macro Vision-kameran komma 4x närmare motivet än med ett standardobjektiv - även på ett avstånd av 2,5 cm. Fånga även de minsta detaljerna i foton av mat, konst och hantverk, natur och mycket mer.

    Vackra selfies - 32 Mpx frontkamera

    Ta fantastiska högupplösta selfies med den dedikerade kameran. Quad Pixel-teknik kombinerar alla fyra pixlar till en för 4 gånger bättre ljuskänslighet i utmanande ljusförhållanden och överlägsna resultat.

    Omedelbart mörkerseende

    Förbättra belysningen i dina nattbilder med en RAW-baserad algoritm. Den börjar med att ta en 10-bitars RAW-bild, som sedan bearbetas. En bildsignalprocessor (ISP) gör den återstående bearbetningen och konverterar filen till JPEG-format.

    Dubbel infångning

    Ta bilder och video från två olika perspektiv samtidigt. Med dubbelt inspelningsläge kan du använda flera kameror samtidigt och släppa loss din fantasi.

    Super slow motion

    Sakta ner handlingen till 960 bilder per sekund i HD - det är 4 gånger långsammare än tidigare Motorola-telefoner. Fånga det du ser och spela in videor från ett helt nytt perspektiv.

    Uppdatera din selfie

    Retuschera dina porträtt utan att lyfta ett finger. HDR-tekniken justerar automatiskt exponeringen för att belysa skuggor utan att överdriva ljusstyrkan. Face Beautification förbättrar selfies genom att jämna ut hudtoner, även för porträtt- och mörkerbilder.

    Fantastiskt batteri. TurboPower™-laddning

    Anslut med 5G*-hastigheter och gör allt du vill. Oroa dig inte för batteriet - det har en kapacitet på upp till 4020 mAh. Har du inte tid att ladda? TurboPower™ 30-laddning ger dig timmar av telefonliv efter bara några minuters laddning.

    Kraften som berör dig

    Upplev kraften i Qualcomm® Snapdragon™ 778G+ 5G-chipset för dramatiskt förbättrad prestanda från spel till videoinspelning. Anslut till de snabbaste 6E Wi-Fi-nätverken med ett avancerat modem. Dra nytta av kreativa funktioner som Dual Recording. Känn skillnaden i responsivitet utan att batteriet tar slut. Allt detta och upp till 8 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme innebär att inget kommer i vägen för dig.

    Lås upp pekskärm

    Tryck helt enkelt på fingeravtrycksläsaren för att omedelbart väcka och låsa upp din telefon. Allt du behöver göra är att röra vid skärmen, eftersom läsaren är placerad under skärmens yta.

    Låter som en dröm

    Du vill att ljudet från din favoritunderhållning ska vara skarpt, klart och högt. Med två stora stereohögtalare blir basen djupare, sången klarare och klarheten ännu större vid högre volymer. Och eftersom de arbetar tillsammans i stereo flyttas ljudet från den ena till den andra, vilket matchar handlingen på skärmen. Fördjupa dig i ett fylligare, flerdimensionellt Dolby Atmos®-ljud. Hör vad du har missat i dina favorit-TV-serier och filmer. Och lyssna på musik med större djup och klarhet, upptäck nya nivåer av känslor och kom närmare dina favoritartister.

    Du agerar. Telefonen svarar.

    Med gester kan du enkelt utföra vardagliga uppgifter. Du kan vrida handleden två gånger för att slå på kameran, skaka handleden två gånger för att slå på ficklampan eller ta en skärmdump med ett enda tryck - dina favoritfunktioner hanteras på ett naturligt och intuitivt sätt.

    Säkerhet i affärsklass - Skydda de viktiga sakerna

    Datasekretess är viktigt för dig, så vi måste säkerställa det. Det är därför vi har valt ThinkShield-lösningen för mobila enheter. Den förbättrar skyddet på alla nivåer, från fabrik till telefon. Med en säkerhetssvit för hård- och mjukvara som uppfyller de högsta standarderna kan du vara säker på att dina data är bättre skyddade mot skadlig kod, nätfiske och andra hot.

    Specifikation

    Skärmens diagonal 6,55"
    Typ av display P-OLED
    Upplösning 1080 x 2400 px
    Pekskärm Ja
    Typ av pekskärm Kapacitiv
    Avrundade hörn på displayen Ja
    Typ av processor Qualcomm Snapdragon
    Modell för bearbetning 778G Plus
    Antal processorkärnor 8
    Maximal klockfrekvens för processorn 2,5 GHz
    RAM 8 GB
    Inbyggt minne 128 GB
    Upplösning för bakre kamera 50 Mpix
    Upplösning för den andra bakre kameran (numerisk) 50 MP
    Makrokamerans upplösning (numerisk) 2 MP
    Typ av främre kamera Enkelt objektiv
    Upplösning för främre kamera 32 Mpix
    Blixten på den bakre kameran Ja
    Typ av blixt LED
    Typ av bakre kamera Tredubbla kameror
    Stöd för SIM-kort Dubbla SIM-kort
    Uppbyggnad av mobilnät 5G
    Typ av SIM-kort NanoSIM
    4G-standarder LTE
    Wi-Fi Ja
    Bluetooth Ja
    NFC Ja
    Port USB Ja
    USB-typ som stöds USB typ-C
    USB-version 2.0
    Kontakt för hörlurar USB typ-C
    SMS Ja
    MMS Ja
    E-post Ja
    Produktens färg Grå
    Färgnamn Meteorgrå
    Snabb lastning Ja
    Trådlös laddning Inte
    Fingeravtrycksläsare Ja
    Ansiktsigenkänning Ja
    Högtalare Ja
    Röstkommandon Ja
    Vibrationslarm Ja
    GPS Ja
    GLONASS Ja
    Galileo Ja
    Elektrisk kompass Ja
    Placering av föremål Ja
    Plattform Android
    Installerat operativsystem Android 12
    Plattform för distribution av applikationer Google Play
    Virtuell assistent Google Assistent
    Löstagbart batteri Inte
    Batteriets kapacitet 4020 mAh
    Närhetssensor Ja
    Akelerometri Ja
    Sensor för omgivande ljus Ja
    Produktens bredd 74,2 mm
    Produktdjup 6,79 mm
    Produktens höjd 159,4 mm
    Produktens vikt 155 g
    Nätadapter Ja
    Snabbguide Ja
    Ledningar USB typ-C
    Utdragare för SIM-kort Ja
    Moc adaptera AC 33 W
    Garanti Tillverkarens garanti 24 månader
    Produktbås Ny
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: