Android-smarttelefoner

    Smartfon Motorola ThinkPhone 8/256GB 6,55" AMOLED 2400x1080 5G DS Kolsvart

    PRODUKTKOD: PAWN0003SE

    8 869,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Beskrivning

    Smartfon Motorola ThinkPhone 8/256 Kolsvart

    ThinkPhone från Motorola är en smartphone som kombinerar funktionerna hos en persondator och en mobil enhet. Dess pålitliga säkerhet och fleråriga säkerhetsuppdateringar kommer att fungera perfekt för ditt företag. Öka produktiviteten genom att ladda din ThinkPad och ThinkPhone med en ultrasnabb laddare. Håll jämna steg med arbetsbelastningen med den otroligt kraftfulla Snapdragon® 8+ Gen 1-processorn Vill du få ditt företag att gå bättre? Kom igång med ThinkPhone!

    Pålitlig säkerhet och enkel hantering

    Integriteten för dina data är vår högsta prioritet. ThinkPhones säkerhet omfattar skydd mot hot och garanterade säkerhets- och operativsystemsuppdateringar under många år framöver. Enkel driftsättning och flexibel hantering gör ThinkPhone till en utmärkt lösning för företag.

    ThinkShield är ett säkerhetssystem som skyddar dina enheter hela vägen - från design till första lansering. Det är fullmatat med säkerhetsfunktioner och programvara som uppfyller de högsta standarderna och skyddar särskilt känsliga affärsdata. Med ThinkShield kan du vara säker på att din enhet är ännu bättre skyddad mot skadlig kod, nätfiske och andra hot.

    Ytterligare skyddande skikt

    Moto KeySafe är ett chip som är fysiskt isolerat från den huvudsakliga Android-processorn. Det ger ett extra lager av hårdvarusäkerhet och skyddar de känsligaste uppgifterna. Det separerar PIN-koder, lösenord och kryptografiska nycklar och lagrar dem i en manipuleringssäker miljö. Moto KeySafe skyddar dina viktigaste data från insidan och ut.

    Byggd för var din verksamhet kommer att ta dig

    ThinkPhone by Motorola är tillverkad av aramidfiber - ett material som är lättare och mer hållbart än stål. Ramen är tillverkad av aluminium och skärmen skyddas av Gorilla® Glass Victus™. Hela konstruktionen är tillräckligt tålig för att uppfylla de stränga kraven i MIL-STD-810H. Resultatet? Fall från 1,25 m är inget som skrämmer någon ThinkPhone-enhet.

    Den perfekta följeslagaren till ThinkPad

    Utöka din mobila arbetsyta och njut av sömlösa anslutningsmöjligheter med ThinkPhone. Genom att integrera Android- och Microsoft Windows-upplevelsen kan din organisation ta produktiviteten till nya höjder. Dubbelklicka på den "röda knappen" för att enkelt synkronisera med din ThinkPad eller PC. Du kan även anpassa ett enda tryck för att öppna valfritt program.

    Streaming av applikationer

    Gör den mobila upplevelsen till en del av den stationära upplevelsen. Öppna mobilappar direkt på datorn för enkel integrering i plattformen.

    Kopiera och klistra in där du vill!

    Urklippsfunktionen är gemensam för båda enheterna och gör att du kan kopiera och klistra in filer var som helst. Text, fil, bild, video - du kan flytta runt dem precis som du gör på datorn. Inga begränsningar eller krångel.

    Avancerad webbkamera

    Bli centrum för uppmärksamheten och se skarp ut under videosamtal med en AI-baserad kamerafunktion för rörelsespårning.

    Harmoniserade anmälningar

    Meddelanden från telefonen visas direkt i Windows Åtgärdscenter, så att du kan svara på samtal eller meddelanden direkt från datorn.

    TurboPower™ universell laddning med 68 watts effekt

    En hektisk dag på kontoret? På affärsresa? Du kan vara säker på att du inte kommer att sakna energi för någonting när du har 68W TurboPower™-laddaren med dig. Den laddar din enhet till 50% kapacitet på mindre än 15 minuter, så att du snabbt kan återgå till ditt arbete. Håll igång arbetet med ett extremt långvarigt batteri som kan ge dig ström i mer än 36 timmar. TurboPower™-laddningstekniken fungerar även trådlöst. Du behöver bara några minuter för att ladda din enhet och arbeta med den i timmar.

    Premium-processor

    Arbeta ännu effektivare oavsett arbetsbelastning med den ultrasnabba Snapdragon® 8+ Gen 1-processorn. Snabba upp beslutsfattande och genomförande med 8 GB LP5 RAM och lagra alla dina företagsfiler bekvämt med 256 GB intern lagring. ThinkPhone levererar den ultimata prestandan för ditt företag, idag och i framtiden.

    Skärm 6,6" pOLED FHD+

    Affärsperspektivet förändras när du arbetar med bättre hårdvara. Med en 6,6" pOLED FHD+-skärm ser du till att du inte missar något, och du har allt inom synhåll under videokonferenser. Förbättra din image, förbättra samarbetet och bygg bättre relationer var du än befinner dig.

    50 Mpx kamerasystem med autofokus

    Ta foton med 32 gånger fler pixlar och omedelbar fokus för ännu mer exakta bilder av projekt, anteckningar eller skisser - allt med otrolig skärpa och detaljrikedom. Flaggskeppets kamerasystem med Ultra Pixel-teknik fångar de minsta detaljerna.

    Fler funktioner

    Motorola ThinkPhone ger dig möjlighet att göra mer.

    Åtkomst via touch

    Lås upp telefonen med ditt fingeravtryck - inget behov av lösenord.

    Hållare för trådlös laddning

    Ladda din ThinkPhone vertikalt eller horisontellt på den tunna och eleganta TurboPower™-laddningshållaren (ingår ej)

    Skydda innehållet på din skärm från nyfikna blickar med en lättapplicerad sekretessfilm. Om man tittar på skärmen från sidan är det svårt att avgöra vad användaren gör vid varje givet tillfälle.

    Tryck för att betala. Tryck för att dela

    Använd NFC-teknik för att snabbt dela kontakter, foton och videor. Du kan också hålla telefonen nära en NFC-terminal i en butik för att betala för inköp. Det går snabbt och är mycket säkert, och du behöver inte ha med dig kontanter eller kreditkort.

    Alltid uppdaterat system

    Med operativsystemet Android™ 13 prioriteras din integritet. Fokusera på de uppgifter du har framför dig när det anpassningsbara användargränssnittet ger dig mer kontroll över din smartphone.

    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: