Underbyggnadsfläktar

    Franke - style pro - inbyggnadshäll i rostfritt stål - fstpro 608 x

    PRODUKTKOD: 305.0522.798

    11 385,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Underbyggnadsfläktar
    • Egenskaper: Belysning
    • Färg: Rostfritt stål

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning

    Den Franke Style Pro inbyggnadshäll i rostfritt stål är en avancerad och stilren häll som kommer att bli ett imponerande tillskott till ditt kök. Med sitt eleganta rostfria stål och moderna design kommer den att passa perfekt in i alla typer av köksinredningar.

    Kvalitet och hållbarhet

    Franke är ett välkänt och pålitligt varumärke som är känt för att tillverka produkter av hög kvalitet. Denna inbyggnadshäll är inget undantag, den är tillverkad i rostfritt stål av högsta kvalitet för att garantera både hållbarhet och långvarig användning.

    Funktioner och prestanda

    En av de främsta egenskaperna hos Franke Style Pro är dess belysningsfunktion. Med sin inbyggda belysning förbättras synligheten när du använder hällen, vilket gör matlagningen både enklare och säkrare.

    Dessutom har denna inbyggnadshäll en imponerande effekt på 608 W, vilket innebär att den kan uppnå höga temperaturer snabbt och effektivt. Med en kapacitet att hantera flera kokkärl samtidigt är denna häll perfekt för alla typer av matlagning tillfällen.

    Användarvänlighet

    Den Franke Style Pro inbyggnadshäll är utformad med användarvänlighet i åtanke. Med sin intuitiva kontrollpanel är det enkelt att justera temperaturen och ställa in önskat matlagningsläge. Dessutom är den lätt att rengöra, vilket gör den bekväm och underhållsfri i vardagen.

    Slutsats

    Sammanfattningsvis är Franke Style Pro inbyggnadshäll i rostfritt stål en högkvalitativ och funktionell produkt som kan förbättra och komplettera ditt kök. Med sin moderna design, imponerande prestanda och användarvänlighet är det en perfekt häll för alla kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Franke 305.0522.798 Pro FSTPRO 608, Rostfritt stål
    Märke
    Franke
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Egenskaper
    Belysning

    16 Produkter från samma kategori: