Underbyggnadsfläktar

    INDUKTIONSHÄLL MED INTEGRERAD KÖKSFLÄKT ELICA PRF0182322

    PRODUKTKOD: PRF0182322

    22 126,50 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Underbyggnadsfläktar
    • Färg: Svart
    • Timer: Ja
    • Säkerhetsavstängning: Ja
    • Typ av styrning: Touch

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    INDUKTIONSHÄLL MED INTEGRERAD KÖKSFLÄKT ELICA PRF0182322

    Detta induktionshäll med integrerad köksfläkt, Elica PRF0182322, kombinerar stil och funktionalitet för att ge dig en högpresterande lösning för ditt kök. Med sin eleganta svarta design passar den perfekt in i moderna kök och blir ett praktiskt och imponerande tillskott till ditt hem.

    Färg

    Den svarta färgen på denna induktionshäll ger en sofistikerad och tidlös känsla till ditt kök. Den kommer att komplettera och förhöja utseendet på vilket kök som helst.

    Timer

    Med den inbyggda timern på denna induktionshäll kan du enkelt ställa in och övervaka tillagningstiden på dina rätter. Du kan vara säker på att dina måltider kommer att bli perfekt tillagade varje gång.

    Säkerhetsavstängning

    För ökad säkerhet och trygghet är denna induktionshäll utrustad med en säkerhetsavstängning. Den kommer automatiskt att stänga av sig själv efter en viss tid, vilket minimerar risken för olyckor och brand.

    Märke och modell

    Denna induktionshäll är tillverkad av det välrenommerade märket Elica och kommer under modellnamnet Elica NikolaTesla Prime. Elica är känt för sin höga kvalitet och innovativa design, och denna induktionshäll är inget undantag.

    Typ av styrning

    Med en touch-kontrollpanel på framsidan av denna induktionshäll kan du enkelt och bekvämt justera inställningar och kontrollera tillagningsprocessen. Detta ger dig total kontroll och precision över din matlagning.

    Placering av styrning

    Styrningen för denna induktionshäll är placerad framtill för enkel åtkomst och bekvämlighet. Du behöver inte sträcka dig eller böja dig över hällen för att justera inställningar eller starta och stoppa tillagningsprocessen.

    Sammanfattningsvis är INDUKTIONSHÄLL MED INTEGRERAD KÖKSFLÄKT ELICA PRF0182322 en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med sina praktiska funktioner och eleganta design kommer det att förbättra ditt köksutseende och förenkla din matlagningserfarenhet.

    Produkt
    Typ
    Inbyggnadshällar
    Modellnamn
    Elica NikolaTesla Prime
    Märke
    Elica
    Design
    Färg
    Svart
    Funktioner
    Säkerhetsavstängning
    Ja
    Timer
    Ja
    Specifikationer
    Placering styrning
    Fram
    Typ av styrning
    Touch

    16 Produkter från samma kategori: