Underbyggnadsfläktar

    Elica CLOUD SEVEN IX/A/90 takfläkt - version med utsug

    PRODUKTKOD: PRF0142094A

    13 307,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Underbyggnadsfläktar
    • Breddstandard: 90cm
    • Bredd: 90.0 cm
    • Djup: 50.0 cm
    • Kapacitet m3/h: 770

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Elica CLOUD SEVEN IX/A/90 takfläkt - version med utsug

    Allmän information

    Elica CLOUD SEVEN IX/A/90 är en imponerande takfläkt som är utrustad med en version med utsug. Denna takmonterade köksfläkt är en perfekt kombination av effektivitet och stil, och kommer att ge ditt kök ett modernt och elegant utseende. Den är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och prestanda under lång tid. Med sina imponerande funktioner kommer denna takfläkt definitivt att bli en värdig investering för ditt kök.

    Funktioner

    Design

    CLOUD SEVEN IX/A/90 har ett modernt och stilfullt utseende som kommer att komplettera ditt kök. Dess rena linjer och slimma design gör det till en enkel och elegant tillskott till alla köksinredningar. Denna takfläkt är också tillgänglig i en bredd på 90 cm, vilket gör den perfekt för kök med standardmått.

    Effektiv luftrengöring

    Med en imponerande kapacitet på 770 m3/h kan denna takfläkt effektivt rengöra luften i ditt kök. Den har en inbyggd motor, vilket innebär att den inte behöver anslutas till någon extern enhet för utsug. Du kan lita på att denna fläkt tar bort matos, matos och lukt snabbt och effektivt.

    Låg ljudnivå

    Med en ljudnivå på endast 60 dB kommer denna takfläkt inte att vara irriterande eller störande när den är igång. Du kan njuta av ett lugnt och tyst kök även när fläkten är i drift.

    Högkvalitativ konstruktion

    Elica CLOUD SEVEN IX/A/90 är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och långvarig prestanda. Den är konstruerad för att klara av daglig användning och för att möta kraven i det moderna köket.

    Sammanfattning

    Elica CLOUD SEVEN IX/A/90 är en imponerande takmonterad köksfläkt med utsug. Med sin eleganta design, effektiva luftrengöring och låga ljudnivå är denna takfläkt det perfekta valet för ditt kök. Det högkvalitativa byggmaterialet säkerställer hållbarhet och prestanda under lång tid. Investera i denna takfläkt och förvandla ditt kök till en vacker och effektiv arbetsplats.

    Produkt
    Modellnamn
    Elica Cloud Seven 90cm
    Märke
    Elica
    Produkttyp
    Takmonterad köksfläkt
    Mått
    Djup
    50.0 cm
    Breddstandard
    90cm
    Höjd (max)
    24.0 cm
    Bredd
    90.0 cm
    Höjd (min)
    24.0 cm
    Specifikationer
    Ljudnivå
    60.0 dB
    Intern motor
    Ja
    Kapacitet m3/h
    770
    Strömförsörjning
    Effekt
    284 W

    16 Produkter från samma kategori: