• Online endast
  • På rea!

TV

55'' TCL 55C635 QLED TV (4K UHD HDR DVB-T2/HEVC Android)

PRODUKTKOD: 55C635

6 589,00 kr
Inkl. moms

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Beskrivning

55'' TV TCL 55C635 QLED

TCL C63-serien kombinerar QLED-teknik med 4K HDR Pro och 60Hz Motion Clarity för färgglada, skarpa HDR-bilder. Dessutom, med Game Master och stöd för flera HDR-format (inklusive HDR10+, Dolby Vision), är TCL TV den bästa följeslagaren för att titta på HDR-filmer, sport och spel.

Exceptionella färger med QLED-teknik

Tack vare den senaste QLED-tekniken levererar denna TCL TV verkligt filmiska färger med över en miljard färger och nyanser. Alla färger som biokameror kan fånga. De gör att du kan leverera en nivå av färgåtergivning, detaljrikedom och djup som är oöverträffad av någon annan LED- eller OLED-TV.

4K HDR PRO: Levande, exakta färger och de finaste detaljerna

Den senaste standarden för UHD-innehåll är High Dynamic Range. HDR PRO levererar utmärkt bildkvalitet i High Dynamic Range med utmärkt kontrast, skuggdetaljer och levande, exakta färger. Upplev otroliga bilddetaljer som står i linje med filmskaparnas vision. Bilden du ser är lika detaljerad som i den verkliga världen. Dyk ännu djupare in i djup och detaljer!

Endast för dig

Google TV samlar in filmer, program, TV-program och mer från dina appar och prenumerationer och organiserar dem sedan bara för dig.

Filmer och serier utvalda just för dig

Upptäck nya filmer och program med förslag baserade på detta , vad du redan har sett och vad som intresserar dig. Du kan till och med lägga till i din bevakningslista direkt från din telefon, så att dina rekommendationer alltid är uppdaterade.

Hjälp på den stora skärmen

Din TV är nu mer användbar än någonsin. Fråga Google om väder, sportresultat och mer så får du svaret direkt på skärmen. Se och styr kompatibla smarta hemenheter med din röst. Säg bara "OK Google, dämpa ljuset" för att förvandla ditt vardagsrum till en biograf.

Motion Clarity för jämna bilder och bättre rörelsekvalitet

Under scener Du vill inte missa någon detalj av fartfylld action. TCL:s patenterade MEMC-programvarualgoritm klarar utmaningen att titta på sport, program och filmer i hög takt. Hjälper till att minska oskärpa i den visade bilden och minimerar rörelseutsmettning. Din tittarupplevelse kommer alltid att vara kristallklar, oavsett om källan är en 50Hz eller 60Hz signal.

Alltid den bästa HDR-effekten oavsett källa

Det finns många sätt att få den bästa 4K HDR-bildkvaliteten på din TV: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION. TCL C63 Series TV stöder dem alla! Se till attså att du kan få ut det mesta av din 4K HDR-TV: oavsett om du gillar Dolby Vision-innehåll på Netflix, Disney+ eller HDR 10+-innehåll på Amazon Prime Video, kommer denna TCL 4K HDR-TV alltid att stödja det bästa formatet.

Optimerad spelupplevelse

För spelare är TV:ns lyhördhet lika viktig som kvaliteten på den visade bilden. HDMI 2.1 säkerställer kompatibilitet med de senaste generationerna av spelkonsoler och möjliggör användning av ALLM (Automatic Low Latency Mode). ALLM tillåter din spelkonsol eller dators grafikkort att automatiskt växla din TV till spelläge, vilket resulterar i en ultralåg spelinträdesfördröjning på mindre än 15 ms.

ONKYO-högtalare med Dolby Atmos

ONKYO-högtalare, designade speciellt för ljudets klarhet och precision, möjliggör en mer realistisk Dolby Atmos-ljudupplevelse hemma. Oavsett om det är intim dialog eller en intrikat ljudbild, kommer varje detalj till liv med rik klarhet och djup så att du inte missar någonting. Höj volymen på dina känslor med ljud så rikt och tydligt att du kommer att känna en starkare koppling till karaktärerna och musiken.

Röstbaserad Google Assistant: låt din röst höras

Med avancerad röststyrning ansluten till Google Assistant gör GoogleTV på TCL TV livet smart och enkelt.

Att vara tillsammans i stunden

Gratis, enkla röst- eller videosamtal av hög kvalitet till din TCL TV.

Alexa låter din röst styra din värld

Amazon Alexa lever i molnet och blir allt smartare. Be Alexa spela musik, lyssna på nyheter, kolla vädret, justera tv-volymen, byta tv-kanal, styra ditt smarta hem och mycket mer.

Ramlös, ultratunn design

Ingen ram på framsidan ger dig en större skärm och mer av bilden du älskar. Denna extremt tunna design använder äkta metall, vilket gör den inte bara elegant, utan också en hållbar enhet som passar perfekt in i ditt vardagsrum. Ett tidlöst designkonstverk som passar perfekt in i ditt vardagsrum.

Elegant, ramlös design gjord av högkvalitativa metallmaterial

Elegant och intelligent: den ramlösa, lyxiga designen i TCL C63-serien är utrustad med ett justerbart stativ i två lägen.

Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

16 Produkter från samma kategori: