Tillbehör

    FRANKE installationssats för återcirkulationsläge (10 cm bas) för FMY 839 HI (112.0539.570)

    PRODUKTKOD: 112.0539.570

    4 886,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: FRANKE installationssats för återcirkulationsläge (10 cm bas) för FMY 839 HI (112.0539.570)

    Med FRANKE installationssats för återcirkulationsläge kan du enkelt omvandla din FMY 839 HI-spisfläkt till att fungera i återcirkulationsläge istället för i utblåsläge. Denna installationsats är speciellt utformad för att passa spisfläkten med 60 cm bredd.

    Breddstandard 60cm

    Denna installationsats passar perfekt till spisfläkten med breddstandard 60 cm. Du behöver inte oroa dig för att det inte kommer att passa, eftersom kitet är speciellt utformat för att vara kompatibelt med denna breddstandard.

    Märke Franke

    FRANKE är känt för att tillverka högkvalitativa och pålitliga produkter inom köksfläktar och köksutrustning. Med detta installationskit kan du vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet från ett välrenommerat märke.

    Modellnamn Franke KIT RECIRCULATION HOB EXTRACTOR 60cm

    Detta installationskit har modellnamnet Franke KIT RECIRCULATION HOB EXTRACTOR 60cm. Detta namn gör det enkelt att identifiera och hitta rätt produkt när du är ute och handlar.

    Egenskaper Belysning

    Utöver att omvandla din spisfläkt till återcirkulationsläge finns det även en belysningsfunktion i detta installationskit. Du får en extra ljuskälla över din spis, vilket gör matlagningen både enklare och trevligare.

    Med FRANKE installationssats för återcirkulationsläge (10 cm bas) för FMY 839 HI (112.0539.570) får du en pålitlig och praktisk lösning för att omvandla din spisfläkt till återcirkulationsläge. Den är kompatibel med standardbredden på 60 cm och erbjuder även en belysningsfunktion för att förbättra din matlagningsupplevelse.

    Produkt
    Modellnamn
    Franke KIT RECIRCULATION HOB EXTRACTOR 60cm
    Märke
    Franke
    Mått
    Breddstandard
    60cm
    Specifikationer
    Egenskaper
    Belysning

    16 Produkter från samma kategori: