"

    Tillbehör spelkonsol

    SONY DualSense trådlös handkontroll röd

    PRODUKTKOD: KSLSONKON0034

    1 074,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Beskrivning

    TRÅDLÖS HANDKONTROLL FÖR PLAYSTATION 5 SONY DUALSENSE

    Sony är stolta över att kunna presentera sin bästa spelkontroll - den trådlösa DualSense-padden för nästa generations PS5-konsol i en fantastisk Cosmic Red-färg.

    Den förbättrade formen kommer att passa spelaren ännu bättre, medan en rad förbättringar och nya funktioner kommer att utnyttja konsolens fulla potential.
    Styrenheten erbjuder ännu mer realistiska touch-effekter, adaptiva triggers och en integrerad bildskärm, allt i en lätt och slimmad design med en lätt futuristisk form.

    Den världsberömda ikoniska paddan är tillbaka och kommer att glädja miljontals spelare ännu en gång!

    ERGONOMISK UTFORMNING

    Vid första anblicken ser handkontrollen identisk ut med sin ikoniska föregångare, men en närmare titt räcker för att upptäcka några ändringar.
    Designen har genomgått en viss utveckling och blivit ännu bättre anpassad till spelarnas behov, vilket kan ses och kännas perfekt när du tar den i handen.

    Huvudgreppen har en något annorlunda böjningsvinkel och form för att passa användarens hand ännu bättre, och den rena texturen i materialet förhindrar glidning även i kraftigt våta händer. Den låga vikten (bara 230 g) gör å andra sidan att handen inte belastas under längre spelsessioner, så att du kan koncentrera dig helt på ditt spel.

    Perfekt anpassade komponenter och robusta material inspirerar till respekt för kvaliteten i utförandet. Även under timmar av intensivt spelande kan du vara helt säker på att din padda inte kommer att svika dig.
    DualSense är som gjort för sådana utmaningar!

    ADAPTIVA UTLÖSARE

    De karakteristiska toppknapparna som styrs med pekfingrarna, de så kallade "Triggers", har också genomgått en total metamorfos - till stor fördel för spelaren.

    De har en innovativ adaptiv mekanism som justerar deras motstånd beroende på den givna spelsituationen. Det vanliga, opersonliga klicket när du avfyrar en motor eller ett pistolskott? Inte den här gången!

    Känn kraften och motståndet i den spända strängen i bågen, fordonets bromsenergi, hantera kraften i anfallet och många andra spelsituationer.
    Fler och fler etablerade spelutvecklare implementerar den här lösningen i sina titlar för att tillsammans med DualSense-handkontrollen ge dig en nivå av interaktion med hårdvaran och den virtuella miljön som du aldrig tidigare upplevt.

    RÖRELSE- OCH VIBRATIONSSENSOR

    Sonys strävan efter perfektion när det gäller att ge spelarna det perfekta verktyget för att helt och hållet fördjupa sig i den virtuella världen syns överallt.
    Ett utmärkt exempel på detta är den avancerade rörelsesensorn i nya DualSense, som ger intuitiv kontroll i utvalda spel.

    Ett fleraxligt gyroskop med accelerometer läser av enhetens position i 3D-rummet och omvandlar detta till spelåtgärder på ett ögonblick.
    Särskilt fans av virtuell racing kommer att uppskatta den här lösningen: allt som krävs är en skicklig rörelse med gamepaden för att mästerligt ta sig igenom ett skarpt hörn.

    För att bättre stimulera sinnena har de befintliga vibrationsmotorerna också bytts ut mot haptisk teknik. Detta efterliknar bättre de taktila förnimmelserna av många saker och fenomen i den titel som spelas.

    Känn kraften i en närliggande explosion, en förödande jordbävning, kraften i stötar eller rekylen från ett vapen. Det är som om du står mitt i händelsernas centrum!

    VISA UPP DITT SPELANDE

    Den nya create-knappen är inspirerad av den stora framgången med den innovativa SHARE-knappen på tidigare generationers handkontroller och ger spelarna ännu fler möjligheter att skapa, dela och livestreama innehåll till andra spelare.
    Du är bara en fingerrörelse från att visa hela världen hur bra du är!

    BÄTTRE KOMMUNIKATION

    Med den klassiska 3,5 mm minijackutgången kan du ansluta dina favorithörlurar eller headset till paddan, och den inbyggda mikrofonen med MUTE-knapp för avstängning av röstinspelning ser till att du kommunicerar korrekt. Chatta med vänner online, ge dem order på slagfältet och streama enklare än någonsin.

    LADDNINGSSTATION

    Här är ett bättre och bekvämare sätt att ladda din handkontroll: Sony DualSense laddningsstation (säljs separat).
    Snap-in-designen gör att upp till två trådlösa DualSense-pads enkelt kan anslutas och laddas samtidigt, så att minst en alltid är redo för användning.

    INTEGRERAT BATTERI

    Du behöver inte byta batterier då och då, eftersom de alltid tar slut när du minst anar det.
    Anslut USB-C-kabeln till porten på styrenheten och börja ladda det integrerade uppladdningsbara batteriet - spela även medan du laddar, utan avbrott!

    INBYGGD HÖGTALARE

    Sonys DualSense Kotroler för PlayStation 5-konsolen är verkligen en ny kvalitet som ger spelarna en upplevelse som inte funnits tidigare.
    Högtalaren i dynan ger dig ytterligare inlevelse i den virtuella världen genom att spela upp en mängd realistiska ljudeffekter.

    Specifikation

    Typ av anordning Spelkontroll
    Teknik för styrning av spel Analog/Digital
    Spelplattformar som stöds PlayStation 5
    Funktionsknappar för spel D-pad, hemknapp, alternativknapp, delningsknapp
    Vibrationer Ja
    Knoppar Ja
    Inbyggd pekplatta Ja
    Sidoknappar "vingar" Ja
    Akelerometri Ja
    Gyroskop Ja
    Enhetens gränssnitt Bluetooth/USB
    Kommunikationssätt Trådbunden och trådlös
    Utgång för hörlurar Ja
    Produktens färg Svart, Röd
    Inbyggda högtalare Ja
    Strömkälla Bateria
    Produktens bredd 160 mm
    Produktdjup 106 mm
    Produktens höjd 66 mm
    Produktens vikt 280 g
    Garanti Tillverkarens garanti 12 månader
    Produktbås Ny
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    15 Produkter från samma kategori: