Termosar för utomhusbruk

    Stanley - trigger termisk mugg, 0,35l vinröd

    PRODUKTKOD: 10-09848-010

    599,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Kapacitet: 35.0 cl
    • Material: Rostfritt stål
    • Egenskaper: BPA-fritt, Diskmaskinsvänlig, Läcksäker
    • Färg: Blå, Grön, Svart, Vit

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning:

    Den här vinröda Stanley Classic Trigger Action Termosmuggen är en perfekt följeslagare för att hålla dina drycker varma eller kalla under dagen. Med en kapacitet på 0,35 liter kan du njuta av dina favoritdrycker på språng. Den rostfria stålkonstruktionen ger en robust och hållbar kvalitet.

    Elegant och stilren design:

    Med sin eleganta vinröda färg och stilrena design blir denna Stanley termosmugg ett snyggt och praktiskt tillskott till din dagliga rutin. Den finns också i blå, grön, svart och vit, så att du kan välja den färg som passar din personliga stil.

    Termoegenskaper:

    Den här termosmuggen är utrustad med en trigger action-knapp som gör det enkelt att öppna och stänga locket med en hand. Med denna funktion kan du snabbt och enkelt ta en sipp av din dryck utan att riskera att den spiller. Termosmuggen har en dubbelväggskonstruktion som hjälper till att hålla dina drycker varma eller kalla under en längre tid. Perfekt för att njuta av ditt kaffe eller te på morgonen eller hålla din favoritdryck kyld under varma sommardagar.

    Hållbar och praktisk:

    Stanley Classic Trigger Action Termosmugg är tillverkad av rostfritt stål av högsta kvalitet och är helt BPA-fri. Den är också diskmaskinsvänlig, vilket gör den lätt att rengöra och underhålla. Dess läcksäkra konstruktion gör att du kan transportera den i din väska eller ryggsäck utan att behöva oroa dig för läckor eller spill.

    Med sina 22 cm i höjd och 7,3 cm i diameter är denna termosmugg perfekt för att ta med dig på jobbet, i skolan, på resor eller när du är ute och utforskar naturen. Den är också lätt med en vikt på endast 360 gram, vilket gör den bekväm att bära med dig överallt.

    Den Stanley Classic Trigger Action Termosmugg 0,35l vinröd erbjuder både funktion och stil i en och samma produkt. Skäm bort dig själv eller ge den som en perfekt present till någon som du vet skulle uppskatta en pålitlig och elegant termosmugg.

    Produkt
    Märke
    Stanley
    Typ
    Termosmuggar
    Modellnamn
    Stanley Classic Trigger Action Termosmugg 35cl
    Mått
    Höjd
    22.0 cm
    Vikt
    360.0 g
    Diameter
    7.3 cm
    Design
    Färg
    Blå, Grön, Svart, Vit
    Specifikationer
    Material
    Rostfritt stål
    Egenskaper
    BPA-fritt, Diskmaskinsvänlig, Läcksäker
    Antal delar
    1 st
    Kapacitet
    35.0 cl

    16 Produkter från samma kategori: